E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe mali krize mi sürükleniyor?---

F.Bahçe mali krize mi sürükleniyor?

F.Bahçe mali krize mi sürükleniyor?
28 Ağustos 2011 - 01:12 borsagundem.com

Asbaşkan yaşanan mali sıkıntıları dile getirerek yakında bir televizyonda yardım kampanyası düzenleneceğini söyledoi

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, Türkiye futbol Federasyonu'nun küme düşürmeme kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ilginç noktalara dikkat çekti. Ali Koç da kulübün finansal sıkıntılarına dikkat çekti. Aykut Kocaman'da Lugano'nun satışının mali sıkıntılara bağlı olduğunu söylemişti. Asbaşkan Ali Koç bu konuda şöşye konuştu:
"Tüm bu süreç Fenerbahçe’yi finansal açıdan da etkiledi. Hisseler 72 dolarken 36 dolara geriledi. Bu bizim banka teminatlarımızı da etkiledi.
Fenerbahçe finansal açıdan hiç olmadığı kadar sıkıntıda. Finansal konuyu açtım çünkü taraftarın kulübü inanılmaz sahiplenmesi var. Rica ediyoruz, lütfen hukuk çerçevesinde tepkilerinizi gösterin. Bize yapılanlar milyonlarca insanın onurunu kırdı. Bu taraftar bize sahip çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Bu taraftar çok farklı bir duruş nasıl olur gösterdi ve gösterecekler.
Bu sene Migros tribününde bir kısmını kombineye açacağız. Fenerium dışında yardım edebilecekleri metot istiyorlar. Bunu da kendilerine göstereceğiz. Bir televizyon programında da Fenerbahçe’ye yardım programı yapılacaktır. Acun Ilıcalı, Beyaz, Uğur Dündar’a teşekkür ediyoruz. Biz bu Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak çıkacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)