E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe yeni başkanını arıyor---

F.Bahçe yeni başkanını arıyor

F.Bahçe yeni başkanını arıyor
06 Temmuz 2011 - 01:54 borsagundem.com

Türk futbolunu derinden sarsan "Şike soruşturması"ndan en fazla etkilenen kulüp olan Fenerbahçe'de yeni başkan arayışlarının başladığı iddia edildi

Türk futbolunda deprem etkisi yaratan "Şike soruşturması", Fenerbahçe Kulübü'ne ağır bir darbe vurmuştu!..
Zira, Sarı-lacivertli kulüpte 13 yıldır başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, eski yönetici İlhan Ekşioğlu, muhasebe müdürü Tamer Yelkovan ile yeni transferler Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk gözaltına alınmıştı.
Soruşturma sürecinde zor günler geçiren Fenerbahçe Kulübü'nde Aziz Yıldırım'ın suçsuz bulunması durumunda bile başkanlık görevini bırakması beklenirken, Sarı-lacivertli camiada olağanüstü kongre sesleri yükselmeye başladı.
Yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticilerin, olağanüstü kongrede başkan aday olabilecek kişileri belirlemek için çalışmalara başladıkları ve ilk toplantıda iki ismin önplana çıktığı öğrenildi.
ALİ KOÇ'A BASKI VAR AMA...
Fenerbahçeli yöneticilerin, Aziz Yıldırım'ın ardından özellikle Asbaşkan Ali Koç'un başkanlığa aday olmasını istedikleri belirtilirken, Koç'un başkanlığa sıcak bakmadığı ifade edildi.
Ayrıca, Ali Koç'a ailesi tarafından da başkan adayı olmaması yönünde telkinde bulunulduğu öğrenildi.
HAMDİ AKIN EN GÜÇLÜ ADAY
Ali Koç'un bu kararı sonrası Fenerbahçe camiasında gözler bir başka güçlü isme çevrildi.
Daha önce de başkanlık için adı birçok kez geçen Sarı-lacivertli kulübün eski Asbaşkanı Hamdi Akın'a, olağanüstü kongrede başkan adayı olması için öneride bulunulacağı ifade edildi.
Hamdi Akın, Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı gün yayınlanan bir röportajında, " Aziz Yıldırım artık başkanlık görevini bırakmalı" ifadesini kullanmıştı (gazeteport)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 06 Temmuz 2011 02:52

    camianın bu olaylardn kurtulması zaman alır fakat yonetımın adım atıp yenı baskan secmesı mutlak onem arz eder klup menfaatı one cıkar... azız yıldırım baska turlu gıtmeyecekti bır yandan ıyıde oldu