E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'de operasyon!---

F.Bahçe'de operasyon!

F.Bahçe'de operasyon!
04 Ekim 2011 - 13:12 borsagundem.com

Emenike ve Niang’ın gidişi sonrası Semih’ten beklenen katkıyı alamayan F.Bahçe devre arasında yeni bir forveti renklerine katacak.

Temmuz ayında başlayan şike operasyonunda büyük sıkıntılar çeken Fenerbahçe’nin en büyük darbeyi alan bölgesi forvet oldu...
Yeni sezonun ilk transferi olan Emenike’nin Niang’la birlikte çok etkili bir ikili oluşturacağını düşünüyordu Sarı-Lacivertli kurmaylar... Öyle ki güçlü, çabuk ve son vuruşlarıyla kaliteli iki yıldızın, Şampiyonlar Ligi’nde de takıma büyük katkı sağlayacağından herkes emindi. Bu ikilinin dışında Semih Şentürk gibi bir silah da kadrodaydı. Ancak yaşanan süreç tüm bu hesapları alt üst etti.
Önce Emenike, ardından Şampiyonlar Ligi, son olarak da Mamadou Niang elden gitti. Kanarya, transfer sezonunun son gününde Young Boys’tan Henri Bienvenu’yu apar topar Türkiye’ye getirdi. Yıllardır yedek kulübesinde kalmaktan şikayetçi olan Semih Şentürk ile birlikte yeni transfer Kamerunlu’nun takımın hücum gücünü oluşturması hedeflendi. Buna karşın evdeki hesap bir kez daha çarşıya uymadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)