E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe’de yıldız oyuncu şoku---

F.Bahçe’de yıldız oyuncu şoku

F.Bahçe’de yıldız oyuncu şoku
17 Eylül 2012 - 21:29 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi’nde O.Marsilya ile karşılaşacak olan Fener'de golcüden gelen haber moralleri bozdu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda 20 Eylül Perşembe günü İstanbul'da Olympique Marsilya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Golcü futbolcu Moussa Sow'un sakatlığı geçerken Dirk Kuyt'tan kötü haber geldi.
Fenerbahçe'nin Spor Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile yaptığı maçta sakatlanan Dirk Kuyt'ın, sağ arka alt adalesini saran zarda yırtık tespit edildi ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Marsilya karşılaşmasında forma giyip giymemesi teknik direktör Aykut Kocaman'ın kararına bağlı. Ancak, Hollandalı oyuncunun Trabzonspor maçında kesin olarak sahada olacağı öğrenildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekilen Hollandalı futbolcunun sağ arka alt adalesini saran zarda yırtık tespit edildiği ve tedavisine başlandığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İZLER FB,çeliyiz.17 Eylül 2012 22:58

    Boşversenize mersin mçında aykut sahadan aldığında yaptığı hareket çok yalnıştı eline verilen içeceği sert bir hareketlen yere atması çok yalnış bir hereketti,ben onun sakat olduğuna inanmıyorum belkide eykuta kendini ispet ettirmeye çelışıyor.yeptığı hereket resmen küfretmektir,burdan SERGEN YELÇINADA bir lafımvar ALEX sin heykeline neden bukadar kafayı taktın BJK taş seyircisi senin heykelini yaptırmadığı içinmi bu kıskançlıktan vazgeçin artık.sanane heykelden alan razı satan razı sana çokmu KOYDU.