E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den ayrılıyor mu?---

F.Bahçe'den ayrılıyor mu?

F.Bahçe'den ayrılıyor mu?
11 Şubat 2012 - 16:05 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin sezon başında İtalya'nın Juventus kulübünden kiraladığı futbolcu gidiyor

Fenerbahçe'nin sezon başında İtalya'nın Juventus kulübünden kiraladığı Reto Ziegler'in tekrar siyah-beyazlı formayı giyme ihtimalinin olduğu belirtildi.
Milliyet'in haberine göre, Torino ekibine yakınlığıyla bilinen CanaleJuve internet sitesinde yen alan haber-yoruma göre sarı-lacivertlilerin sezon sonunda bonservisini almayı düşündüğü oyuncuyu gelecek sezon Juventus'ta ciddi görevlerin bekleyebileceği belirtildi.
'Ziegler'in haziranda dönme olasılığı' başlığıyla verilen haberde 26 yaşındaki İsviçreli futbolcunun 2011 Mayısı'nda Juventus'a satın alma bedeli olmaksızın transfer edildiği, ancak o dönemki takımın oyun sistemine uygun olmadığı için kiralandığı belirtildi. Ancak geçtiğimiz sezonun oyun yapısından farklı özellikler göstermeye başlayan Juventus'ta işlerin değiştiği ve yeni sistemde iyi savunma yapan ve ileri çıkan bir sol bekin varlığının önem kazandığı ifade edildi.
Takıma gelir gelmez Fenerbahçe'ye kiralanan Ziegler için kesin kararın sezon sonunda verileceği, bonservissiz alınan oyuncunun sarı-lacivertlilere satılması halinde kulübe kazanç sağlayacak olmasının da satışı teşvik eden bir seçenek olarak durduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)