E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den dudak uçuklatan prim!---

F.Bahçe'den dudak uçuklatan prim!

F.Bahçe'den dudak uçuklatan prim!
07 Nisan 2016 - 13:13 borsagundem.com

Yönetim, Torku Konyaspor galibiyetine 500 bin dolar prim verecek. Sarı-lacivertliler, erteleme derbisinde Galatasaray’ı da mağlup etmeyi başarırsa ceplerine 1,5 milyon dolar girecek

Fenerbahçe yönetimi, sezonun kalan bölümünde her maç için futbolcularına ayrı prim verecek. Prim sistemi, Torku Konya maçıyla birlikte hayata geçecek.

Akşam’ın haberine göre yönetim, Torku Konya’dan zaferle gelinmesi halinde futbolcuların hesabına 500 bin dolar yatıracak. Prim bununla da sınırlı kalmayacak. Galatasaray’la 13 Nisan’da oynanacak erteleme derbisinden galip çıkılması halinde ödenecek prim miktarı ise 1 milyon dolar olacak. Fenerbahçeli futbolcular, bir hafta içinde iki maçtan galip ayrılırsa hem şampiyonluk yarışında öne geçecek hem de 1.5 milyon dolarlık primlere hak kazanacaklar.

YÖNETİM DE ÇIKARMA YAPACAK

Fenerbahçeli yöneticiler şampiyonluk yarışında futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmayacak. Torku Konya deplasmanıyla birlikte yöneticiler de takımla birlikte dış saha maçlarına tam kadro gidecek. Böylece camianın şampiyonluk beklentisi ve desteği, maça çıkarken futbolculara hissettirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)