E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den G.Saray'a Melo çalımı---

F.Bahçe'den G.Saray'a Melo çalımı

F.Bahçe'den G.Saray'a Melo çalımı
24 Temmuz 2012 - 22:31 borsagundem.com

Galatasaray'ın Melo ile görüşmeleri olumsuz gelişti ve Fenerbahçe hemen devreye girdi. F.Bahçe'den G.Saray'a yüzyılın çalımı..!

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım ile Hasan Çetinkaya dün Torino'da Juventus Genel Menajeri Beppe Marrotta ile bir araya geldi..
Bu görüşmede Juventus'un Genel Menajer yardımcısı Fabio Parisi'nin geçen hafta Fenerbahçe'ye önerdiği Krasic, Caceres, Pazienza ve Matri isimleri masaya yatırıldı.
Fakat toplantının ana gündem maddesi Felipe Melo'ydu. G.Saray'dan istediği rakamı 3.7 milyon euro'dan 3.2 milyon euro çekmesine, G.Saray'ın da yaptığı teklifi 6.5 milyon euro'dan 8.5 milyon euro'ya çıkarmasına rağmen Juventus teklifi kabul etmemişti.
Melo isyan etti
Galatasay'da bunun üzerine Melo'dan kendisine ödeneceği 10 milyon euro'luk bonservis bedeline yardımcı olması için rakamı 2.7 milyon euro'ya çekmesini istemişti. Buna isyan eden Melo, "Benim için G.Saray defteri kapandı" diyerek menajeri Baster'e G.Saray'la görüşmelerin kesilmesi talimatı vermişti.
F.Bahçe bu gelişmeler üzerine dün bir araya geldiği Juventuslu yöneticilere, Juventus'a Melo için 9 milyon euro teklif etti. Juventus bu teklifin görüşülebilir olduğunu belirtti. Sarı-lacivertli heyete Melo'yu ikna ettikten sonra yeniden görüşme önerisinde bulundu. Yıldırım ve Çetinkaya, bugün Milano'da Melo'nun menajeri Baster ile bir araya gelecek.
Krasic ve Melo 15 milyon Euro
Baster ile yapılacak görüşmede yapılacak teklif Brezilyalı oyuncunun Türkiye'deki kaderini belirleyecek.
Bu arada İtalyan basını Fenerbahçe'ye Melo'yla birlikte Krasic'i alması için de baskı yapıyor. İtalyan ekibinin iki oyuncuyu Fenerbahçe'ye 15 milyon euro'ya satmaya hazır olduğu iddia ediliyor. Daha önce Melo için 13, Krasic için 9 milyon Euro isteyen Juventus'un yaptığı bu indirimin Fenerbahçe'nin aklını çelebileceği fakat sarı-lacivertlilerin öncelikle Melo'yu istediği Krasic'i ise düşünmediği bildirildi.
G.Saray'ın bir türlü işini bitiremediği Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster, dün Galatasaray'ın Melo'ya yenilenmiş ama daha düşük bir teklifle geldiğini söyleyerek; bunu anlaşmalarına yapılmış saygıdan uzak bir tavır olarak nitelemiş ve oyuncunun gösterdiği çabanın takdir edilmediğini belirtmişti.
Melo Twitter'dan Ünal Aysal'a salladı 
Felipe Melo dün gece geç saatlerde bir futbolseverin Portekizce olarak, Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir soruya, "Başkan çocukça davranıyor. Her şeyi yaptım. Anlaşmaya varmıştık ama şartları 3 kez revize etmeye çalıştılar. Hayat devam ediyor" cevabını vererek G.Saray'la tüm bağlarını koparmıştı.
Melo'nun transferinde son söz yine de Aykut Kocaman'da. Melo'nun Cuma günü, imza atmak için İstanbul'a geleceği ise iddialar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)