E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçelileri çıldırtacak açıklama---

F.Bahçelileri çıldırtacak açıklama

F.Bahçelileri çıldırtacak açıklama
03 Mayıs 2013 - 09:04 borsagundem.com

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertlileri çok kızıdıracak açıklamalar yaptı

Jesus, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Benfica'nın yıllardır böyle bir şampiyonada finale kalamadığını belirterek, bugün başarılarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
"NEWCASTLE VE LEVERKUSEN DAHA GÜÇLÜYDÜ"
Karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ifade eden Jesus, "Ama Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Ondan dolayı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik. Newcastle United ve Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'den daha güçlü bir takımdı. Oyuncularımı ve bizlere destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" diye konuştu.
"B PLANINA GEREK BİLE KALMADI"
Jesus, karşılaşmanın devre arasında oyuncularına Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduklarını söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Onlar da bana ikinci yarı da 3. golü bulacaklarını söylediler. Oyuncularım kendilerine çok güveniyordu. Nitekim bu güvenleriyle istediğimiz ritmi yakaladık.  İşler kötü gitseydi de B planımız da vardı. Ama bunu uygulamaya gerek kalmadı. Neticede oyuncularım Amsterdam'a gitmeyi hak ettiler. Bizim tecrübemiz, bilgimiz var. UEFA Ligi'nde oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Bunun karşılığını da aldık."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demir03 Mayıs 2013 13:06

    fener rezalet futbol oynuyor,,buraya kadar geldi ise büyük başarı.

  • 03 Mayıs 2013 11:50

    takım dediğin öyle olur, teknik direktör de. aykut kocaman futbolun alt liginden takım idare etsin. o başa geldiğinden beri şikeyle anılan bir şampiyonluk aldık. ne başarısı var bu adamın

  • GENÇ FB03 Mayıs 2013 09:16

    KAZANAN HER ZAMAN HAKLIDIR.AYKUT KOCAMANIN MAÇ İDARESİNE BAKIN BİRDE BENFİCA TEK.DİREKTÖRÜN MAÇ İDARESİNE BAK KOCAMAN SUS PUS DİĞERİ YERİNDE DURAMIYOR OLAY HER ŞEYİ ANLATIYOR ZATEN.VAKİT GEÇİRMEDEN AYKUT KOCAMAN VE AZİZ YILDIRIM GİTMELİ TAZE KAN ŞART TAKIMIM % 80 DEĞİŞMELİ LUCESKU TAKIMIN BAŞINA GETİRİLMELİ TRASFERLERİ YAPMALI FENERBAHÇE SENEYE LİGDE ŞAMPİYON OLUR AVRUPADADA BİŞEYLER YAPAR.KOCAMAN FENERDE DURDUKCA GALATASARAŞ ÇOK ŞAMPİYON OLUR DAHA ACI AMA GERÇEK