E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'nin suçu yok---

F.Bahçe'nin suçu yok

F.Bahçe'nin suçu yok
12 Şubat 2012 - 14:24 borsagundem.com

PFDK'nın, şike iddianamesini hazırlayan savcı Mehmet Berk ile aynı görüşte olmadığı ortaya çıkmaya başladı.

PFDK'ya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre; Fenerbahçeli yöneticilerin, Sivas deplasmanında maçtan bir gün önce ev sahibi takımın yöneticileriyle yemek yemeleri ve bilet alışverişinde bulunmaları savcının iddianamedeki mütalaasına göre suç teşkil ediyor.
fotospor'un haberine göre Disiplin Kurulu üyelerine göre bu, futbol dünyasında olağan bir durum. Bir diğer örnek Beşiktaş'ın Türkiye Kupası finali öncesi rakip takım İBB'nin iki oyuncusuyla transfer görüşmesi yapması savcıya göre suç sayılabilirken, Disiplin Kurulu'na göre bu, 'talimatlara aykırı transfer faaliyeti' kapsamına giriyor. Dolayısıyla cezası da olaya karışan kişilere hak mahrumiyeti cezasını gerektiriyor.
Şimdiye kadar PFDK'ya savunma verenlerin en önemli dayanak noktaları, ilgili müsabakalardaki gözlemci ve hakem raporları. Eğer maçlarda bir şüphe olsaydı ve bu raporlara yansısaydı TFF soruşturma açar ve ligler tescil edilmezdi.Disiplin Kurulu, Etik Kurulu raporunu inceleyecek, savunmaları dikkate alacak ve delillere göre karar alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 108,50
En Yüksek: 110,10
En Düşük: 107,20
Değişim 0,18 %
FK: 6,77
PD / DD: -9,41
İşlem Hacmi 161.952.278
Toplam Adet: 1.486.808
Ağırlıklı Ort.: 109,20
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kirpi13 Şubat 2012 05:37

    milletin isi gucu fenerbahce olmus bu issizlikte bayagi insani ise aldi.CIMBOMUN BASKANI FAYSAL NE YAPIYORMUS ARTIST GIBI POZ VERMIS SAVCILAR NERDE 400 den hisseleri verdiler millete simdi 170 lerde hadi SAVCI BEY PARDON AVCI BEY KALK GIDELIM AVA BAKALIM SEN NE VURACAKSIN.SAVCILIK YAPACAKSANIZ ADAM GIBI YAPIN SPK NIYE OZSERMAYESI EKSIYE DUSMUS CIMBOM ICIN SADECE UYARI YAPIYOR NERDE MALI SUBE POLISLERI SPK YIDA BASSSINLAR CIMBOMUDA BIRAKIN BU ISLERI KIM NERDE NE PARASI AKLIYOR

  • bu sefer olmaz12 Şubat 2012 17:57

    fenerbahçe artık sadece ligden değil liglerden düşürülmeli. amatör kümede fenerbaze zamiasına layık olduğu yerde rezillikler dileriz

  • 12 Şubat 2012 14:29

    gene yuvarlanmaya başlandı olaylar:)) klasik türkiye yolsuzluk, adam kayırma, dolandırıcılık, torpil-rüşvet kanına işlemiş milletin.

  • 12 Şubat 2012 14:29

    gene yuvarlanmaya başlandı olaylar:)) klasik türkiye yolsuzluk, adam kayırma, dolandırıcılık, torpil-rüşvet kanına işlemiş milletin.