E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"F.Bahçe'ye başkan olsana"---

"F.Bahçe'ye başkan olsana"

F.Bahçe'ye başkan olsana
19 Şubat 2012 - 22:48 borsagundem.com

TFF başkanlığına adaylığı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e olan tepkileri yeniden artırdı. Siyah beyazlı tribünler yine; "yeter" diye bağırdı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Kulüpler Birliği Başkanlığı'nın ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını koyacağının ifade edilmesi üzerine, camiadan tepkiler daha da artmıştı.
Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla da olsa, ezeli rakip Fenerbahçe'den bahsederken "Fenerbahçemiz" ifadesini kullanarak taraftarın oklarını üzerine çeken Demirören, "TFF'ye başkan adayı olacak" haberinin ardından bugün İnönü Stadı'nda protesto edildi.
Gençlerbirliği maçında daha önceki yıllarda olduğu gibi tribünler tarafından "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratı oldukça yüksek şekilde dile getirilirken, "Fenerbahçe'ye başkan olsana" tezahüratı da yapıldı.
''İstifa et Demirören, mesut et bizi''
Beşiktaşlı taraftarların kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e tepkileri maç içinde de sürdü.
Kapalı tribündeki taraftarlar, oyunun son bölümünde, ''İstifa et Demirören, mesut et bizi'' ve ''Yeter Yıldırım Demirören'' diye tempo tuttu.
Öte yandan, maçın ilk yarısında numaralı tribünde taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Emniyet güçleri, gerginliğin büyümemesi için önlem aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 20 Şubat 2012 00:30

    bjk getirdiyi durum borc lar belli gelen giden hocalar fut bolcular, bu başkan kulubünü yönetemiyo .deyil federasyonu kulubünümü kurtarmayamı calışıyo .bırakın başkan olsun .bjk de yok eder.