E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye bedava transfer---

F.Bahçe'ye bedava transfer

F.Bahçe'ye bedava transfer
07 Haziran 2013 - 07:31 borsagundem.com

F.Bahçe’nin Holmen veya bir başkası bu bölgeye yabancı bir futbolcuya ihtiyacı var mı? İşte cevabı

2 sezonda sadece 2 maç kaçırmış, 18 gol atmış. Oyunculuk vasıfların dışında iş ahlakı yüksek bir profesyonel. Bonservis bedelinin olmaması bir dakika bile düşünülmeden yapılacak bir transfer olduğunu gösteriyor. Bedelsiz gelecek oyuncunun riski yoktur.
Samuel Holmen, ligimizin devamlılığı en yüksek oyuncularından biri. Hem geçen yıl, hem de bu sene (1’er kez sarı kart cezası dışında) 33’er maç oynamış. Attığı gol sayısı 2 sezonda 18. Modern futbolda box-to-box dediğimiz oyunun iki yönünü de oynayabilen değerli bir orta saha oyuncusu. Ortalama 11 kilometre civarı koşan, savunma yönü de olan, komple bir futbolcu.
Oyunculuk vasıfları dışında iş ahlakı yüksek bir profesyonel. Üstelik bonservis bedeli olmaması bir dakika bile düşünülmeden yapılacak bir transfer olduğunu gösteriyor.
Vatan'dan Güntekin Onay'ın haberine göre, Ligimizde 33 maçta 11 gol atan ve üstelik seyirci desteğinden yoksun bunları yapabilecek kaç tane futbolcu var? Transferde herkes isim ve şöhret peşinde koşuyor, unutulmamalıdır ki Holmen İsveç Milli Takımı oyuncusu. Hangi takıma transfer olursa olsun çok büyük katkı sağlayacağı kesin.
İHTİYAÇ VAR MI?

Ancak F.Bahçe’nin Holmen veya bir başkası bu bölgeye yabancı bir futbolcuya ihtiyacı var mı? Asıl sorulması gereken bu. Demek ki Meireles ya da Cristian Baroni’den biri satılabilir. Hem yabancı kontenjanı hem de bu bölgedeki oyuncu fazlalığı göz önünde bulundurulursa Holmen transferi F.Bahçe açısından çok da elzem değil. İsveçli oyuncunun bonservisi olmaması çok büyük bir avantaj. Beşiktaş’ın daha önce anlaştığı ancak nedense bir türlü sonuçlandıramadığı Holmen, kime giderse faydalı olur.
Herkesin fikrine saygı duymak lazım. Geçen hafta TV’de Sergen, Holmen’i küçümsedi. Tabii ki herkes dünya çapında çok daha kariyerli, kaliteli, büyük isimler isteyebilir. Ancak iki sezonda sadece 2 maç kaçırıp, toplam 18 gol atan, her maç 11-12 kilometre koşan ve üstüne üstlük bedava olan bir futbolcuyu nereden bulabilirsiniz? 10 milyon Euro’ya gelenlerin performansı da ortada. Transfer bir risktir ancak ortada bu ligde ispatlanmış bir Holmen performansı varsa bu risk minumumdur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)