E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi---

F.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi

F.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi
10 Temmuz 2011 - 17:06 borsagundem.com

TFF, Şampiyonlar Ligi'ne F.Bahçe ve Trabzonspor'un bu sezon katılımı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmayacak

F.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi... Başkan ve iki yöneticisi şike soruşturması geçiren Sarı-Lacivertli kulüp 'suç sabit olana kadar Şampiyonlar Ligi'nde...' KONUYLA ilgili Akşam gazetesine konuşan bir Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi, Süper Lig'de alınan dereceler ve soruşturmanın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 'FEDERASYON zaman baskısı altında değil. UEFA yönetiminin de TFF'ye bir son tarih vermesi söz konusu değil. Trabzonspor ile de ilgili iddialar var. Ama aynı şekilde herhangi bir bilgi ve belge gelmiş değil.
GERİYE DÖNÜK KARAR!
DOLAYISIYLA şu andaki görüntü her iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı şeklinde. İlerleyen süreçte çıkacak kesin kararlara göre UEFA'nın geriye dönük karar vermesi de söz konusu olabiliyor.' UEFA'nın statülerinde Porto'nun adının şikeye karışmasının ardından önemli değişiklikler yapıldı. Avrupa futbolunun patronu, şike ve benzeri ağır suçlar konusunda karar alırken 'sıfır tolerans' prensibi ile hareket ediyor.
15 Temmuz'da Trabzon kurada EMNİYETİN şike dosyasında Trabzonspor'un da teşebbüsten sorgulanması dikkat çekiyor. Bu nedenle F.Bahçe gibi Trabzonspor da zan altında. TFF, iki takımın da Şampiyonlar Ligi'nde kuraya katılmasına izin verecek. 15 Temmuz'da Trabzonspor, 2. ön eleme kurasına girecek ve 27 Temmuz'da devler ligindeki ilk maçını oynayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MYNET BORSACILAR KLUBU10 Temmuz 2011 22:32

    Bundan 5 yıl önce İtalya’nın ünlü kulübü Juventus’un başına gelenlenler hatırlayın . İtalya’da şike nedeniyle 2006 yılında küme düşürülen Juventus’un Milano borsasındaki hisseleri de sert düşmüştü. O dönemde dip 2.5 Euro zirve 3.5 euro olan Juventus hisseleri, küme düşürülmesinin ardından borsada 0.80 cent altına gerilemişti.Pozizyonunuzu ona göre belirleyin.Açıkcılara yem olmayın

  • ŞİKE HABERLER10 Temmuz 2011 22:08

    ANLAŞILAN ŞİKE ŞİKE ŞAMPİYONUZ.BU HABERE KİM İNANIR KADİR İNANIR.KY O KADARDA SALAK DEGİL.KÜMEDE KALMASI BİLE YÜZDE 1 İHTİMAL.ŞAMPİYONLARLİĞİNE GİDECEKMİŞ

  • burak10 Temmuz 2011 20:13

    her takımda bu yok mu herkes bilmiyormuydu.ben beşiktaşlıyım. ama vicdanım var kabak fenere patladı.

  • 10 Temmuz 2011 20:04

    ya takım kume dusecek sız ne dıyorsunuz. fb hısslerını cıkarmamıslara teselllı dılklrerımleç

  • ULUGBEY10 Temmuz 2011 20:03

    BAŞKANI ŞİKE İDDİASI İLE TUTUKLANAN BİR TAKIMI SİZ GÖNDERSENİZDE UEFA KABUL EDERMİ AZİZ YILDIRIM YÜZDE 1 İHTİMALLEMİ İÇERİ ATILDI BENCE ÇOK BÜYÜK YALAN HABER FEDERASYON YARİN KARAR VERMİYECEKMİ BU HABERDE İŞ VAR YEDİRECEKLER

  • ela10 Temmuz 2011 17:25

    inş hisseler olumlu etkilenir. birçok arkadaşımızda var.

  • hakan10 Temmuz 2011 17:11

    fener onlarca maçın sonucuna etki etmiş gözüküyor.ts ne yapmış aziz fff den hakem ismi telefuz etmesi bile küme düşmesine yeter.