E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye sürpriz golcü---

F.Bahçe'ye sürpriz golcü

F.Bahçe'ye sürpriz golcü
29 Ekim 2011 - 09:20 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de derbi mücadelesinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon sürpriz bir golcü kazandı

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürecinde sıkıntılı günler geçirerek başladığı sezonda ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe'nin önemli unsurlarından birisi olan Cristian Baroni, attığı gollerle de takımına katkı sağladı.
Fenerbahçe'nin İnönü'deki mücadelede siyah-beyazlı ekip karşısında iki kez yenik duruma düştüğü maçta 88. dakikada attığı golle 2-2'lik eşitliği sağlayan Brezilyalı futbolcu, bu sezon 8 haftalık bölümde 3. golüne imzasını attı. Sarı-lacivertli ekipte sezonun ilk 8 maçlık bölümünü forvet oyuncuları Bienvenu 2 gol atıp, Semih Şentürk golsüz geçerken, Cristian 3 gol atarak 4 gollü Alex'in ardından ikinci sırada yer alıyor.
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk 8 haftalık bölümünde kazandığı 18 puanda, ortaya koyduğu performansla önemli bir pay sahibi olan Cristian'ın, Orduspor ve Beşiktaş maçlarındaki golleri, direkt olarak takıma 4 puan kazandırdı.
Ligin ilk haftasında Orduspor, 5. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 8. haftasında da Beşiktaş mücadelelerinde gollerini atan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin Orduspor'u 1-0 yendiği maçın 31. dakikasında attığı golle 3 puanı kazandıran Cristian, derbi maçta ise 88. dakikada 2-2'lik eşitliği sağladığı golle 1 puanı getiren isim oldu. Derbide takımı 2-1 gerideyken attığı beraberlik golüyle yenilmezlik serisinin de sürmesini sağlayan Cristian, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ise (4-2) Fenerbahçe'nin son golüne imzasını atmıştı.
Cristian, attığı 3 golün 2'sini frikikten kaydederken, bu sezon sarı-lacivertli ekibin kaptanı frikik ustası Alex'i de geride bıraktı. Ligin 8 maçlık bölümünde attığı 4 golle Fenerbahçe'nin en golcüsü olan Alex henüz frikik golüyle buluşamazken, Cristian, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş maçlarında frikikten 2 gol kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim29 Ekim 2011 10:40

    Bir Ordusporlu olarak,sadece Fenere yenildik,,golü de Baroni attı.Ligin en az gol yiyen takımına gol atmak başarı tabii.

  • Du_Ka29 Ekim 2011 09:47

    Büyük takımda oynayan büyük oyuncudur. Bunu birkez daha gördük. Dört as oyuncusunu satmış bir takım yedekleriyle bugüne kadar süper ligde yenilgi yüzü görmediyse diğer süper lig takımları yaptıkları yanlışları görmeleri lazım. FB futbolcular gayette iyi futbol oynuyorlar. Süper transfer yapan takımlar nerede. Türk futbolu ne yaptığını bilmeyen yöneticilerin ve bunların şarlatanlığını yapan medya sayesinde yerinde sayıyor. Medya, daha şimdiden ocak ayında yapılacak süper yabancı futbolcu haberleri ile doldu.