E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye Volkan şoku---

F.Bahçe'ye Volkan şoku

F.Bahçe'ye Volkan şoku
30 Nisan 2012 - 13:46 borsagundem.com

Beşiktaş derbisinde Edu ile girdiği mücadelede dizi açılan ve sağlık ekibinin müdahalesi ile maça devam eden Volkan'dan bugün kötü haber geldi...

Maç sırasında yapılan mücadelede dizine 9 dikiş atılan Demirel'in bugün yapılan kontrollerin ardından İnönü Stadyumu'nda oynanacak derbide oynamasının imkansız olduğu açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • volkan01 Mayıs 2012 09:55

    Tipe bak tipe:)))

  • sedat30 Nisan 2012 18:07

    aynen katılıyorum sadık arkadaşımıza bir g.saraylı olarak sevinmenin bile adabı var insanlıktan çıkmış bunlar. bir zamanlar pascal nouma nın yaptığı harekete kızanlar şimdi topuzun yaptığı hareketle övünüyorlar...ne çabuk unuttunuz o hareketi açın videoya bakın..

  • sadık30 Nisan 2012 16:26

    Hiç üzülmedimmmm insanların ahını aldı eden bulur...bir fenerbahçeli olarak g.saray maçında yaptıklarını tasvip etmiyorum topuz u da aynı şekilde eşimle çocuğumla utandık hareketlerinden yorumları izlerken...çocuklarımıza örnek bunlar mı olucak yazık yazıkkk...

  • Ahmet30 Nisan 2012 13:59

    Volkan,Allah sağlık ve sıhhat versin,,Seni çok seviyoruz. Fener in buralara kadar gelmesinde senin çok payın var. İnan,sakatlandığında çok üzüldüm.Bir an önce Allah dan şifa dilerim.