E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'FB'yi cemaat ele geçiriyor'...---

'FB'yi cemaat ele geçiriyor'...

'FB'yi cemaat ele geçiriyor'...
10 Mayıs 2012 - 02:00 borsagundem.com

Ali Şen, Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın "Bu şike davası değil, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonudur" iddiasını yorumladı

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın "Bu şike davası değil, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonudur." iddiasına katılmadığını belirtti. Şike davasının kesinlikle siyasî olmadığını vurgulayan Ali Şen, "Cemaatin F.Bahçe'yi ele geçirme çabası içinde olduğuna asla inanmıyorum." dedi.
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım''ın "Bu şike davası değil, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonudur." iddiasına cevap verdi. NTV Spor Radyo'da yayınlanan "Bülent Yüksel ile 13" programına katılan Ali Şen, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Efsane başkan, 3 Temmuz'da patlak veren şike soruşturmasının ardından başta F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere bazı çevrelerce dillendirilen 'şike davasının siyasi bir dava olduğu' görüşüne asla katılmadığını vurguladı. Öncelikle herkesin ne demek istediğini net olarak söylemesi gerektiğinin altını çizen Ali Şen, şöyle konuştu: "Bir defa, kim ne diyecekse açık açık söylemesi lazım. Cemaat olarak; Gülen Hoca'ya atfen söyleniyor değil mi? Asla katılmam. Ben kulüp başkanıyken, Fethullah Gülen Hoca'nın vermiş olduğu iftar davetlerine katılmıştım. Kendisini dinlemişliğim vardır; çok da güzel şeyler anlatmıştı. O kişilerin, cemaatin; neden Fenerbahçe Kulübü'nü ele geçirme çabaları olsun? Böyle bir şey olabilir mi? Beni buna asla ve asla, kimse inandıramaz."
Kendisinin uzun yıllar Türk futboluna ve iş dünyasına yön verdiğini hatırlatan Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı sözlerini şöyle tamamladı: "Ali Şen'i herkes tanır! Bende ısmarlama laf olmaz; inandığımı söylüyorum; bunlar sadece boş laf! Bir şey biliyorsa da söylemesi lazım Aziz Başkan'ın. Bu insanları böyle bir şey ile suçlamanın da ne kadar yersiz olduğuna inanıyorum. Bilenler çıksın; biz de öğrenmiş olalım."
Cumartesi günü Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Final karşılaşmasına da değinen Ali Şen, iki takımın büyüklüğüne yakışır bir derbi olmasını temenni ettiğini belirtti. Galatasaray'ın şampiyonluk sevinci yaşayan her takım gibi Kadıköy'de tur atabileceğini ifade eden Ali Şen, ancak Fenerbahçe'nin maçı kazanacağı için zaten Galatasaray'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tur atması gibi bir durumun olamayacağını da sözlerine ekledi. zaman

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)