E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarFED DAHA İYİMSER---

FED DAHA İYİMSER

FED DAHA İYİMSER
07 Nisan 2010 - 07:54 borsagundem.com

Fed'in Mart ayında yaptığı toplantısının bugün açıklanan ayrıntılarına göre Federal Reserve yetkilileri ekonomideki büyüme süreci Konusunda eskiye kıyasla bir parça daha iyimserler.

Fed'in Mart ayında yaptığı toplantısının bugün açıklanan ayrıntılarına göre Federal Reserve yetkilileri ekonomideki büyüme süreci konusunda eskiye kıyasla bir parça daha iyimserler. Bununla birlikte faiz oranlarının yakında artırılması konusundaki gönülsüzlük sürüyor. Fed'in 16 Mart tarihindeki toplantısına ilişkin ayrıntılar Fed yetkililerinin nerdeyse tamamının faiz oranlarının uzun bir süre daha düşük seviyelerde kalması görüşündeler. Bu uzun sürenin ise genel olarak en azından bir kaç ayı ifade ettiği görüşleri baskın çıkıyor. Bununla birlikte Fed'in açıklamalarında enflasyon riskinde bir artış ya da ekonomide aşırı güçlenme sinyalleri alınacak olursa bu takdirde faiz oranlarının beklenenden önce artabileceği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)