E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed'den Draghi'ye önemli tavsiye---

Fed'den Draghi'ye önemli tavsiye

Fed'den Draghi'ye önemli tavsiye
04 Aralık 2014 - 12:16 borsagundem.com

ABD Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Fischer, Avrupa Merkez Bankası'na devlet tahvili almaya başlamasını tavsiye etti

ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) Avrupa Merkez Bankası'na (AMB) tavsiye geldi. Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, Avrupa Merkez Bankası'nın Fed örneğini takip ederek Euro Bölgesi ekonomisini desteklemek için devlet tahvili almaya başlamasını tavsiye etti.

Fischer La Repubblica gazetesinde yer alan söyleşisinde, "ABD ekonomisi üzerinde etkili olan nicel gevşeme (tahvil alımları) lehine olan değerlendirmeler Avrupa için de geçerli" dedi.

AMB yönetim kurulunun bugünkü toplantısı öncesinde yayımlanan söyleşide Fischer, AMB Başkanı Mario Draghi'nin "hem Euro Bölgesi ekonomisi hem de AMB'nin karar alma becerileri alanlarında zor bir durum" ile karşı karşıya olduğunu ifade etti.
 
ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) Avrupa Merkez Bankası'na (AMB) tavsiye geldi. Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, Avrupa Merkez Bankası'nın Fed örneğini takip ederek Euro Bölgesi ekonomisini desteklemek için devlet tahvili almaya başlamasını tavsiye etti. Fischer La Repubblica gazetesinde yer alan söyleşisinde, "ABD ekonomisi üzerinde etkili olan nicel gevşeme (tahvil alımları) lehine olan değerlendirmeler Avrupa için de geçerli" dedi. AMB yönetim kurulunun bugünkü toplantısı öncesinde yayımlanan söyleşide Fischer, AMB Başkanı Mario Draghi'nin "hem Euro Bölgesi ekonomisi hem de AMB'nin karar alma becerileri alanlarında zor bir durum" ile karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Devam� i�in: http://www.cnbce.com/haberler/finans/fed-den-draghi-ye--tahvil--tavsiyesi
Copyright © cnbce.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)