E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarFed'in açıklaması abartıldı mı?---

Fed'in açıklaması abartıldı mı?

Fed'in açıklaması abartıldı mı?
20 Haziran 2013 - 11:44 borsagundem.com

Yatırım Danışmanı Marc Faber, Fed'in açıklamalarının piyasalara etkisini değerlendirdi

Yatırım danışmanı ve fon yöneticisi Marc Faber, Fed'in açıklamalarının piyasalar tarafından fazla abartıldığını belirterek, "Piyasaların Fed'in açıklamalarına verdiği tepki kısa süreli olacaktır. Piyasaları aslında şu aralar asıl endişelendiren Çin'deki büyümenin yavaşlama sinyalleri vermesidir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALIM ZAMANI BU FİYATLARDAN20 Haziran 2013 11:59

    DOĞRU SÖYLEMİŞ PİYASALAR ABARTTI TAM TERSİ YAVAŞLATMA DAHA İLERİDE OLACAĞINDAN PİYASALAR BOŞUNA PANİKLEDİ AMA İYİ DE OLDU EN AZINDAN KREDİLİLER TEMİZLENDİ ARTIK DAHA TEMİZ ,DAHA DOĞRU HİSSELERE GEÇİŞ OLACAKTIR.

  • yusuf ali güreli20 Haziran 2013 11:53

    sayın faber millet aklı selim hareket etse elindeki malı ğaza gelip satmasa bu sendro daha doğru atlatılırdı ancak şu açığa satış baskısı milleti heleyana veriyor dahada düşermi ile milletten mal toplanıp akşam üstü üstten stış yapılıyor tekrar onlara...sukunett,sukunett,sukunettt...birazda onlar gibi düşünüp davranalımm.satış yapmayın arkadaşlar.onların istediği şu anda bu.