E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener aklanırsa, tazminat alacak---

Fener aklanırsa, tazminat alacak

Fener aklanırsa, tazminat alacak
25 Ağustos 2011 - 08:19 borsagundem.com

Aydınlar, "UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne büyük önem veriyor" dedi

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını men etme kararını kendilerinin aldığını belirterek, ''Ama UEFA'nın talebi doğrultusunda bu kararı aldık'' yorumunu yaptı. Başkan, ''UEFA Başmüfettişi Pierre Cornu'nun gelmesinden de önce devam ediyordu. Biz karar almak için yine iddianameyi bekleyeceğiz. Kararı TFF aldı. Ama UEFA'nın talebi doğrultusunda karar aldık. Biz izlediğimiz hukuki sürecin doğru olduğunu düşünüyoruz. Bizim iddianame çıkmadan, savunma almadan karar vermemiz söz konusu değil'' diye konuştu.
UEFA HİÇBİR BELGE GÖRMEDİ
UEFA'nın savcılıkta hiçbir belge görmediğini, tutuklamaları ve haberleri baz aldığını vurgulayan Aydınlar, "Fenerbahçe aklanırsa UEFA'dan tazminat alır" itirafında bulundu. Aydınlar, Avrupa Kupaları'nda devam eden diğer takımlara neden yaptırım uygulamadığı sorusuna ise ''UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne büyük önem veriyor. Avrupa Ligi için şu an böyle bir karar yok'' ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)