E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüFENER: Beklenti sona erdi---

FENER: Beklenti sona erdi

FENER: Beklenti sona erdi
17 Mayıs 2012 - 11:11 borsagundem.com

Fenerbahçe 50. Türkiye Kupası'nı dün müzesine götürdü. Beklentinin sona ermesiyle beraber şirket hisseleri düşüşe geçti

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) Galatasaray'ın hisseleri şampiyonluğun ardından yükselişle açılmış ardından hızlı bir şekilde değer kaybetmişti. Bugün de Fenerbahçe hisseleri akşam kazanılan Ziraat Türkiye Kupası'na rağmen düşüşe geçti.
Önceki günü 53,25 liradan kapatan Fenerbahçe hisseleri bugün 54,00 liradan açılmasına rağmen gelen satışlarla bir ara yaklaşık yüzde 8 oranında değer kaybederek 49,00 liraya kadar geriledi. İlk bir saati geride bıraktığımızda ise Fenerbahçe hisselerinin önceki güne göre yaklaşık yüzde 5 oranında değer kaybıyla 50,50 seviyelerinde dengelendiği görülüyor.
Dün gündeme düşen, Aziz Yıldırım'ın tahliye edileceği dedikodularının asılsız çıkması ve Nihat Özdemir'in yönetime aday olmayacağını açıklaması ve UEFA yönetiminin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı ile ilgili aldığı son karar hisse senedi performansını olumsuz yönde etkileyen faktörlerdi.
UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonu için aday olmayı planlayan bazı ülkelerin varlığı ve Türk futbolundaki belirsizliği gerekçe göstererek, önceki gün sona eren resmi başvuru süresini uzattığını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)