E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener-G.Saray 'şike' kavgası ---

Fener-G.Saray 'şike' kavgası

Fener-G.Saray 'şike' kavgası
08 Şubat 2012 - 11:22 borsagundem.com

Kulüpler Birliği toplantısında çok ilginç diyaloglar yaşanırken, oturuma F.Bahçe-G.Saray gerginliği de damga vurdu

Mehmet Ali Aydınlar’ın istifasının ardından dün ilk kez bir araya gelen Kulüpler Birliği toplantısında çok ilginç diyaloglar yaşanırken, oturuma F.Bahçe-G.Saray gerginliği de damga vurdu.
İki ezeli kulüp arasında aylardır süren polemik dünkü toplantıya da yansıdı. Toplantıya F.Bahçe adına Başkan vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Cihan Kamer, G.Saray’dan da “Cambaza bak” sözleri geçen hafta manşetlere çıkan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk katıldı.
‘YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN’
İlk söze giren Nihat Özdemir oldu. Özdemir, “İçeride başka, dışarıda başka konuşuyorsunuz. Bir şey söyleyeceksiniz yüzümüze söyleyin. Samimi olmakta yarar var. Eteğinizdeki taşları burada dökün, herkes görsün. Denizli-F.Bahçe maçı soruşturmada. Dosya kapanmadı. Geçmişi silemezsiniz. Dosya Çağlayan’da ama yakında önünüze gelecektir. Daha bir sürü takım var işin içinde. Tek başınıza oynayamayacaksınız. Meydan boş değil” sözleriyle tepkisini koydu.
‘ETİK HESABINI SORACAK’
Özdemir ardından da lafı geçen hafta çok tartışılan, Abdullah Kiğılı’dan sonra Cihan Kamer’in de gündeme taşıdığı Ambrabat, Yiğit, Necati transferleri konusuna getirdi. F.Bahçeli yönetici bu kez de “Bu tarz transferlerde söz konusu F.Bahçe olunca konuşuyorsunuz. Rakiple oynayacaksınız, maçtan önce oyuncuya teklif yapıyorsunuz ya da transfer ediyorsunuz. Bu etik mi? Etik Kurulu size bunun hesabını soracak” sözleriyle sert bir çıkış daha yaptı.
Özdemir’in sözlerine Adnan Öztürk’ün cevabı ise şöyle oldu: “Ben her zaman Türk futbolunun ve kulübümün menfaatleri konusunda konuşuyorum. Sözümü de sakınmam, her yerde söylerim. Siz G.Saray’ı bu işin içine çekmek istiyorsunuz. Amacınıza ulaşamayacaksınız ama çekerseniz de her gün cevabınızı alırsınız.”
Karşılıklı bu diyalogların ardından da Fenerbahçeli yöneticiler toplantıdan ayrıldı.
HTSPOR / Meriç MÜLDÜR
8-0'A TAKILMIŞSINIZ
Yıldırım Demirören’in istifasını isteyen Adnan Öztürk toplantıda yalnız kaldı. Konuyu önce Demirören açtı, “8-0’a takılmışsınız” diyerek gönderme yaptı. Öztürk “Sözlerimin arkasındayım” dese de diğer başkanlardan “Hayır” çıktı!
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören arasında beklenen ‘düello’ gerçekleşti. Ancak tartışma çabuk bitti, Öztürk beklediği desteği alamadı. Konuyu Öztürk’ten önce açan Demirören’in, “Siz benim istifamı istemişsiniz. Ama kulüplerin Avrupa’ya gidememesi sözüme değil de 8-0’lık G.Saray-A.Gücü maçına yönelik lafıma takılmışsınız. Hala istifamı mı istiyor musuz?” diyerek imalı bir gönderme yaptığı öğrenildi.
Öztürk de “Ankara’daki genel kurulda Aydınlar’ı güven tazelemeye çağırdınız. ‘Gerekirse Avrupa’ya gitmeyelim’ diye yaklaşımınız oldu. Bunları doğru bulmuyoruz. Bu yüzden tepkimi koydum. Sözlerimin de arkasındayım” cevabını verdi. Bunun üzerine diğer başkanlara dönen Demirören, gülerek “Siz ne düşünüyorsunuz?” diye sordu. Başkanlar da “Nereden çıktı şimdi, hayır” yanıtını verince istifa gündeme bile alınmadı.
Demirören daha sonra başkanları “Hepimiz aynı gemideyiz. Bu krizi atlatmak için iyi niyetle çalışmalar yapıyoruz. Herkesin sağduyulu olması şart” sözleriyle birlik olmaya davet etti. Hasan Akıncıoğlu da toplantı sonrası “Tüzük gereği zamanı geldiğinde başkanlık seçimi yapılacak. İstifa konusu değerlendirilmedi” açıklamasını yaptı.
HTSPOR / Atilla TÜRKER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenerli08 Şubat 2012 18:08

    daha önce hiç sevmezdim Demirirören'i.ama bakıyorum bu krizde adam gibi duran tek insan.amacı fener'i kurtarmak falan da değil; mesele Türk futboluysa gerisi teferruattır.teşekkürler başkanım.keşke geçen hafta berabere kalsaydık da asıl şikeciler seninemeseydi.ayrıca bi grup kendini bilmezin yaptıklarını da Beşiktaşlılara mal etmemek gerekir.böyle böyle alışmalı tarftar gelmesine.zamanla ayıklanacaktır bu holigan tipli provakatörler...