E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener rekoru Arena'da kıracak---

Fener rekoru Arena'da kıracak

Fener rekoru Arena'da kıracak
02 Ekim 2011 - 10:42 borsagundem.com

Ezeli rekabete daha fazla önem katan tesadüf

SÜPER Lig’de 23 maçtır yenilmeyen F.Bahçe, Kocaman yönetiminde en son geçen sezonun 16. haftasındaki A.Gücü sınavında 2-1 kaybetmişti.. Bu süreçte 21 galibiyet, 2 beraberlik alan Kanarya 8 maç daha yenilmezse 1963-64’teki 31 karşılaşmalık rekoruna ortak olacak.
TABİİ şu detayı vermekte de yarar var. Eğer F.Bahçe, bu rekoru egale edip 32. yenilmediği maçı yaşamak istiyorsa, yenilmeden gideceği G.Saray’ın Arena Stadı’nda kaybetmemesi lazım. Çünkü 32. maç dev derbiye denk geliyor.
Kadıköy’de dejavu!
F.BAHÇE-İSTANBUL BŞ maçını seyredenler, geçen sezon oynanan 2-0’lık İstanbul BŞ zaferini hatırladı. Geçen sezon 2. dakikada Stoch, 45’te de Alex’in attığı gollerle 2-0 kazanan Kanarya, dün ise 2. yarının 2. dakikasında Stoch, ardından da yine Kaptan’ın golüyle 2-0’ı yaşadığında ‘Yok artık’ diyen taraftarlar, forumlarda olayı ‘Dejavu’ olarak yorumlayarak, şikeyle suçlanan geçen yılki maça da göndermelerde bulundu.
İŞİN en ilginç yanı ise Miroslav Stoch’un dün aynı yerden, aynı kaleye ve aynı kaleciye (Oğuzhan) gol atmasıydı.. Bu kadar tesadüfü görüp de hayret etmemek gerçekten imkansız..
‘BELEDiYE iŞÇiSi’ Alex
F.BAHÇE, son 2 sezondaki 3 İstanbul BŞ maçını da kazanırken, normalde büyüklerin belalısı olan rakibini Alex’le yıkıyor! Geçen yıl Olimpiyat’ta Alex ’in golüyle 1-0 kazanan F.B ahçe, sahasında ise Stoch ve Alex’in golleriyle 2-0 galip gelmişti. Dün de Stoch, Alex, Gökhan ve Cristian’ın golleriyle 4-2 kazanan Kanarya’da Kaptan, bu maçlarda attığı 3 golle Belediye’ye ‘ceza’ kesen isim oldu.
Webo ‘Büyük’ seviyor
BELEDİYE’NİN Mallorca’dan aldığı Webo, ilk 5 haftada takımın 8 golünden 5’ini atmayı başardı. Kamerunlu yıldız bu gollerin 4’ünü büyüklere atarken, G.Saray ve Trabzon’a attığı 1’er gole rağmen kazanmıştı. Webo dün ise 2 gol atı kaybetti.
‘Soyunma odasında öğrendim’
BU sezon hocasından ilk kez dakika almayı başaran Miroslav Stoch, 1 gol, 1 asistlik performansını şu sözlerle değerlendirdi: “Aslında soyunma odasına adım attığımda oynayacağımı öğrendim. Herhalde oynamam diye düşünüyordum ama elime geçen şansı bir gol ve asistle iyi değerlendiğimi düşünüyorum..
UZUN zamandır oynamıyordum.. Şimdi her şeyi geride bıraktık ve kazandık.. Bence en önemlisi de bu.
TESADÜF..
GEÇEN sene de ilk yarının hemen başında gol atmıştım, bu sezon da 2. devrenin hemen ilk dakikalarında buldum golü.. Gerçekten çok güzel bir tesadüş oldu.”
‘Bu GALİBİYETLERİ almak kolay iş mi?’
İSTANBUL BŞ maçının son anında attığı frikikle, sarı-lacivert kariyerindeki ilk duran top golünü atan Cristian, maç sonu şunları söyledi: “Lig başlangıcı için bütün takım tebrik ediyorum.. Bu kadar sıkıntının ardından bu galibiyetler gerçekten kolay değil..
BİZ her maç kalite ve değerimizi kanıtlamak istiyoruz.. Şu ana kadar bunu başardığımızı düşünüyorum. Attığım goller takımın birbirine olan güveniyle geliyor.. Ayaklarımız yere daha sağlam basıyor ve ben de gönül rahatlığıyla ileriye çıkıp gol kovalayabiliyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)