E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener-Trabzon dostluğu bitmiştir---

Fener-Trabzon dostluğu bitmiştir

Fener-Trabzon dostluğu bitmiştir
15 Ocak 2013 - 10:43 borsagundem.com

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, güzel günlerin geride kaldığını söyledi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Kulübü ile aralarındaki iplerin artık koptuğunu söyledi. Beyaz TV’ye konuşan deneyimli hoca, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe ve Trabzonspor’un büyük zararlar gördüğünü kaydederek, “İki takım güzel bir yarış yaparken, iki takım kavga eder duruma geldi, zarar gördü. Suç kimdeydi? Kim ne yaptı? Trabzonspor bir suç işlediyse cezasını çeksin. Ben işlediysem ben de çekeyim. Ama ben işlemediysem, bundan neden zarar göreyim, bunu anlamış değilim” dedi.
Haksız bir başarı istemediğini ifade eden Şenol Güneş, “Bütün Türkiye’nin servetini elde ettim, ama haksız elde ettim. Ben mutlu olamam. Ben haksız bir maç alıyorsam, bunun altında ezilirim” diye konuştu.
Deneyimli hoca, “F.Bahçe ile Trabzonspor arasındaki dostluk bitmiştir. Bu dostluğu kaybettik. Bu çok kötü bir şey” ifadelerini kullandı.
‘BENİ NEDEN şampiyonlar ligi’NE ALDIN?’
Kupayı ‘ganimet’ olarak tanımlayan bordo mavili teknik adam, “Ortada bir ganimet var, bunu paylaşalım anlayışı var. Biz kupayı aldığımızda her şey bitecek mi? Bizim aldığımız kupa haksızsa, ben o kupayı istemem zaten. Ne yapayım o kupayı. Haksız bir kupa neye yarar. Ama hakkımsa almalıyım. O zaman beni neden yolladın Şampiyonlar Ligi’ne? Ben o zaman bir sürü transferler yaptım. Onun bana zararı oldu. Maddi manevi kayıplar bizim için de oldu, diğer takımlar için de oldu. Hala da olacak. Bana göre 50 yılda kapanmaz bu iş” şeklinde konuştu.
Kimin hakkı yendi?
HERKESİN hakkını araması gerektiğini ifade eden Şenol Güneş, “Fenerbahçe hakkının yenildiğini söylüyor. Hakkını araması lazım. Trabzonspor diyor ki “bana haksızlık yapıldı.” Yazılan raporlarında polis, savcı mahkemede çıkanlara göre söylüyor bunu. Burada kime haksızlık yapıldığının belirlenmesi lazım” dedi.
Hakemleri de kaybettik
HAKEMLERİN de artık eskisi gibi olmayacağını kaydeden Şenol Güneş, “Bir rapor yazıp ta karşılığında kişiliği ve hakemlik mesleği ezilirse, hakem bir daha o kararı veremez” dedi. Fırat Aydınus’un Trabzonspor’un aleyhine çalıştığını kaydeden deneyimli hoca, “Fırat Aydınus geçen sezon 6-7 maçımıza geldi, hepsinde aleyhimize kararlar verdi, bizi doğradı” dedi.
Giray Kaçar büyük kayıp
TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giray Kaçar’ın 1.5 aydır ağrılarından ötürü şikayetleri olduğunu belirterek, “Araştırılma yapılmasına rağmen bir şeyler çıkabiliyor. Araştırılmalar devam ediyor ama şu anda görünen aramızda olmayacağı. Giray bizim için büyük kayıp” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Karasahin6816 Ocak 2013 11:20

    Yeni mi aklına geldi.Zaten senin ve senin gibiler güzel ve dostluk mesajları veriyorum ayağına alttan alttan çakmalarla bu hale geldi.Zaten FB-TS hiç bir zaman dost olmadı.Ama şunu bilki sende iyilik timsali edalarıyla röportaj verme artık.Çünkü kimse yemiyo.

  • asma15 Ocak 2013 11:13

    fenerbahçe ile trabzon ne zaman dost olmuştu ben hatırlamıyorum.siz hep cinconlarda dost olup fenerbahçeyi şampiyonluktan etmek için neler yapmadınız ki.Sizin hatta 1980 yıllarında senin futbolculuğunda Adanademirspora 2-0 önde iken maçın 2.yarısında 3 gol yiyerek kümede kalmasını da sağlamıştınız.Esas o zaman yaptıklarınız şike idi Şenol efendi senin bu konularda konuşma hakkın yok olmamalı.çünkü bu tip süreçlerin içinde devamlı oldun.Bir öğretmen olarak senin eğitimci kimliğinden utanıyorum.Yeter artık sus yeter.

  • mehmet çalık15 Ocak 2013 11:02

    trabzon boşuna top oynuyor yüzde yüz hak ettiyi kupayı alamıyor insanlar size daha güvenirmi yazık cok yazık bu kulube spor bakanı bu adaletsizliyi acilen düzeltmeli yoksa kendiside şeibe altında kalır

  • asi15 Ocak 2013 11:00

    şenol hoca ayıp ettin yakışmadı sana .. siz gidin cim bomun altyapısı gibi çalışmaya devam edin ..anca hacminiz ona yeter..

  • sakaryasever15 Ocak 2013 10:52

    olmadı hoca,seni yanlış tanımışız,ülkeye karşı yeni bir şer cephesi açmak sana yakışmaz.

  • yorum koçu15 Ocak 2013 10:49

    toplum kesimlerin yeterinden fazla kin,düşmanlık var zaten,buna birde futbol kaynaklı nefreti eklemeye kimsenin hakkı ve haddi olmasa gerek,düşmanlık-ayrışmayı körükleyecekse ona spor denmez,fitne aracı denir,futbol marifetiyle fitneden herkes vazgeçmeli,futbol dotluk-birlik-dostluk için araç olmalı.