E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener ve Cimbom savaşıyor---

Fener ve Cimbom savaşıyor

Fener ve Cimbom savaşıyor
04 Eylül 2011 - 11:22 borsagundem.com

Ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray, Ganalı golcü için çekişiyor

Gyan için Aslan 7, Kanarya ise 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Ancak Sunderland 8 milyon Euro’yu ‘peşin’ olarak istiyor ve bu şart her iki kulübü de başka arayışlara itiyor.
YEŞİL sahalardaki rekabet, şimdilerde transfer masasına sıçradı. G.Saray ve F.Bahçe bu kez Sunderland’lı golcü Asamoah Gyan için kıyasıya çekişiyor. Sarı-lacivertliler Al Sadd’ın markajındaki Niang’ın gitme ihtimaline karşılık Gyan’la arayı sıcak tutarken, sarı-kırmızılı yöneticiler de son dakika sürpriziyle taraftarlarını yeniden heyecana boğmak istiyor.
PEKİ transferdeki son durum ne? G.Saray oyuncu tarafında daha avantajlı.. Çünkü Kanarya’nın şike skandalıyla çalkalanmasını göz önünde bulunduran Ganalı yıldız, Aslan’a daha sıcak bakıyor.. Sarı-kırmızılılar menajeri Fabien Piveteau’nun 5 gündür İstanbul’da olduğu Gyan’ı önce kiralamak istedi ama Sunderland buna yanaşmayınca Cimbom, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisine 7 milyon Euro önerdi.. İngiliz ekibi önce 12 milyon Euro istedi, Aslan ‘hayır’ deyince de 8 milyon Euro’ya indiler ancak bu parayı peşin istediler.
LUCA TONI İDDİASI
BİR yandan Ajax’lı El Hamdoui’yle diğer yandan da temmuzda Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımına imza atan Youssef El-Arabi’yle görüşen F.Bahçe için de Sunderland’in şartları aynı.. Ancak Niang’dan gelmesi muhtemel 7.5 milyon Euro’yu bu transferde kullanmayı planlayan sarı-lacivertlileri de ‘peşin’ şartı zorluyor.. Ve şimdilik iki kulübümüzün de bu transferi bu koşullar altında bitirmesi zor görünüyor.
GYAN cephesindeki gelişmeler böyleyken F.Bahçe ve G.Saray’ın Luca Toni için de kapıştığı belirtiliyor.. France Football, Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici’nin Luca Toni için iki kulübe teklif götürdüğünü iddia ederken, G.Saray’ın ‘Bonservis ödemeyiz, yıllık 2.5 milyon Euro’luk maliyetini biz, 1.5 milyon’luk kısmını da siz karşılarsınız’ cevabını verdiğini öne sürdü. Haberde Kanarya’nın ise İtalyan devine henüz yanıt vermediği belirtildi.
ROMAN’A TEKLİF VAR
BU arada Gyan transferinin zora girmesi üzerine G.Saray, Rus forvet Roman Pavlyuchenko için Tottenham’a 7 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)