E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener ve Cimbom'a kötü haber---

Fener ve Cimbom'a kötü haber

Fener ve Cimbom'a kötü haber
19 Haziran 2012 - 20:58 borsagundem.com

Geçen sezon 21 gol atan Giroud ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da isimleri anılmıştı

Premier lig ekiplerinden Arsenal, Lukas Podolski'nin ardından, önemli bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geride bıraktığımız sezonda, Montpellier ile şampiyonluk yaşayan forvet oyuncusu Olivier Giroud, bundan böyle Londra ekibinin formasını giyecek.
Arsene Wenger yönetiminde son 7 sezondur kupa kazanamayan Arsenal'in transfer atağı sürüyor. Geride bıraktığımız sezonun başında, Nasri ve Fabregas gibi çok önemli oyuncuları kaybetmesine karşın, Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya hak kazanan Londra ekibi, Lukas Podolski'nin ardından, Olivier Giroud ile de anlaştı.
Attığı gollerle, kulübü Montpellier'nin, Fransa Ligi’nde ilk kez şampiyon olmasına büyük katkı sağlayan Giroud ile Avrupa Futbol Şampiyonası’nın bitiminde resmi sözleşme imzalanacak. Arsenal, bu transfer için Montpellier'e, yaklaşık 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in, Fransa Liginde geçen sezon 21 gol atan Giroud'a, Robin van Persie ve Lukas Podolski ile birlikte ileri üçlüde görev vermesi bekleniyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Giroud ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdem19 Haziran 2012 22:15

    bırakın gitsin,ilgilenmeyin ya,,AB kupasında nasıl oynadıklarını görüyoruz.maçlar zevk vermiyor.