E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener ve Galatasaray onun için kapışıyor---

Fener ve Galatasaray onun için kapışıyor

Fener ve Galatasaray onun için kapışıyor
02 Kasım 2012 - 13:39 borsagundem.com

Yönetici Refik Arkan'ın "Alabiliriz" açıklaması G.Saray'ın bu transfer için harıl harıl çalıştığını ortaya koydu

Sezon başında "Rüya Takım" denilmesine rağmen puan kayıplarıyla eliştirilen G.Saray'da ara transfer için düğmeye basıldı. Milan Baros'u gönderecek olan sarı-kırmızılı takım Schalke'den Hollandalı golcü Klaas Huntelaar'ı alacak. Yönetici Refik Arkan'ın "Alabiliriz" açıklaması da 29 yaşındaki golcünün rotasının Florya olduğunu gösteriyor. Alman ekibi sezon sonunda sözleşmesi biten golcüyü devre arasında satarak biraz da olsa para kazanmanın hesabını yapıyor.
SCHALKE'DE 62 MAÇTA 40 GOL ATTI
Milan'dan Schalke'ye transfer olan Huntelaar, 62 maçta 40 gole imza attı. G.Saray, golcü oyuncuyu bedelsiz almak için sezon sonunu bekleyen CSKA, Arsenal ve A.Madrid'den önce davranarak işi bitirmek istiyor. Alman ekibi G.Saray'a olumlu cevap verse de Hollandalı futbolcunun ikna edilmesi gerekiyor. Huntelaar'ın menajeri Arnold Oosterver, "Klaas'ı 6-7 milyon euro'ya satabiliriz. Rusya ve Türkiye'den de teklif var ama Klaas bu ülkelere pek sıcak bakmıyor" açıklaması yaptı. Huntelaar'ın Türk menajeri Ceylan Çalışkan da devreye sokuldu.
F.BAHÇE DE DEVREDE
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Huntelaar için F.Bahçe'nin de nabız yokladığı öğrenildi. Kuyt'ın menajeri Rob Jansen'in Hollandalı oyuncu ile temasa geçtiği, teklifin yapıldığı da iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)