E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener yönetimi aciz kaldı---

Fener yönetimi aciz kaldı

Fener yönetimi aciz kaldı
14 Mayıs 2012 - 06:32 borsagundem.com

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk gecesi yaşananları anlattı ve Fenerbahçe camiasına seslendi:

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk gecesi yaşananları Hürriyet’e anlattı ve Fenerbahçe camiasına seslendi:
- Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz. Biz Fenerbahçe ile tarihten gelen ve geleceğe uzanan bir yolculuk yapıyoruz. Ama ben dün akşam (önceki akşam) gördüğüm o hastalıklı gruptan Fenerbahçe camisanın kurtulmasını diliyorum.
G.Saray Spor Kulübü olarak sporda kuralların uygulanmasından yana olduklarının altını çizen Aysal, geçtiğimiz sezon G.Saray’ın sahasında F.Bahçe’nin de basketbol şampiyonluğunun kupasını almakta zorluk yaşadığının altını çizdi. Ve ekledi:
Fenerbahçe kupasını nasıl aldı?
- Kural ve gelenek hangi sahada oynanırsa oynansın, kupanın o sahada verilmesini gerektirir. Basketbol maçında da bizim taraftarımızın bir tepkisi oldu. Koltuk falan kırmadılar ama tepki gösterdiler. Ben acemi başkan olarak susturmaya çalıştım. Beni de konuşturmadılar. Bunun üzerine Sayın Ali Koç’a kupayı protokol tribününde vermeyi teklif ettim. Kendileri “hayır” dediler. Haklı gördüm, sahayı boşalttırdım ve Fenerbahçe kupasını aldı.
Yaşanan olaylar organizeydi
F.Bahçe Stadı’ndaki olayların organize olduğunu ifade eden Aysal sözlerini şöyle bitirdi: Kaybetmeyi bilmiyorsak, kazanmayı bilmiyoruz demektir. Spor gelenekler ve kurallar bütünüdür. Ne yazık ki dün akşam (önceki akşam) yaşanan olaylar organize olmuş ve bu gruplar karşısında aciz kalmış, çekinen yöneticilerin eseriydi. Umuyorum ve diliyorum ki, bu olaylar sporda barışa doğru atılan adımların başlangıcı olur.
Hedef Avrupa’da ilk 10’a girmek
BAŞKAN Aysal, kutlama öncesi GS TV’ye yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımız merak etmesin. Gereken şeyler yapılacak. Avrupa’ya gitmenin yolu Türkiye’den geçiyor. Hedefimiz Avrupa’da ilk 10 takım arasına girmek. Bunun için daha çok çalışmamız lazım. Yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Göreceksiniz başarımız uzun süreli olacak” dedi.
Nihat Bey iyi niyetliydi ama...
“G.Saray olarak F.Bahçe ile hiç bir problemimiz yok” diyen Ünal Aysal, Yöneticilerin hepsi ama hepsi iyi niyetliydi. Ama açık açık söylemeliyim, yönetim aciz kaldı, çaresiz kaldı” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)