E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe 6 puanı böyle aldı---

Fenerbahçe 6 puanı böyle aldı

Fenerbahçe 6 puanı böyle aldı
01 Şubat 2011 - 09:18 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyeti şampiyonluğa giden yolda her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor, tesadüfleri en aza indirmeye çalışıyor

Sarı-Lacivertliler, TFF'nin her maç verdiği sıfır toplardan alıp, iki gün idman yaptı. Antalya maçı öncesi de 10 bin euro ödeyip, Samsun'la antrenman maçına çıkılmıştı
Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyeti şampiyonluğa giden yolda her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor, tesadüfleri en aza indirmeye çalışıyor. Bunun ilk örneği, devre arası kampında yaşandı. Sezonun ikinci yarısının ilk maçı olan Antalyaspor maçının oynanacağı Mardan Stadı'nın zeminine alışmak için 10 bin euro masrafla Samsunspor'la hazırlık maçı ayarlandı. F.Bahçe, Antalya'yı yendi, 10 bin Euro boşa gitmedi.
Trabzon maçı öncesi bir adım daha atıldı. F.Bahçe normalde antrenmanları yıpranmış toplarla yapıyor ama maçlar sıfır toplarla oynanıyor. Sıfır toplar futbolcular için zaman zaman handikapa dönüşüyor. Bu handikabı ortadan kaldırmak için de maç öncesi iki gün TFF'nin her maç verdiği sıfır toplardan alıp, antrenman yapıldı. Böylece İki haftada 6 puan geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)