E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe başvurusunu yaptı---

Fenerbahçe başvurusunu yaptı

Fenerbahçe başvurusunu yaptı
26 Ağustos 2011 - 12:49 borsagundem.com

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, TFF'ye yaptıkları başvuruyu açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Ali Yıldırım ve Asbaşkan Ali Koç, sabah saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına geldi. Ali Koç TFF Yönetimi ile yapılan görüşme sonrasında açıklamalarda bulundu.
İşte Ali Koç'un açıklamaları...
"Dün yaptığımız açıklama doğrultusunda bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na geldik. Bu bağlamda TFF'den Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında bu camiaya zarar verilemeden en gerçekçi şekilde takımın bir alt ligde oynayıp oynayamamasının irdelenmesini ve konuyu istişare etmelerini istedik. İleriye dönük olarak TFF'den yardım ve saygı istedik. Görüşme çerçevesinde biraraya gelecekler. Konu ile ilgili de bize görüş bildirecekler. Söylenen ve hedeflenen nokta futbol tarihimiz açısından önemli bir noktadır. Tüm Türkiye için en hayırlı kararın verilmesi gerekiyor. UEFA kararı ile ilgili öfkemiz yapılmayanlarla ilgili. Daha sağlam durmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu karar hafta başı açıklanır. Bayram olması biraz talihsizlik ama en kısa zamanda açıklanacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)