E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe beraberlikle yetindi---

Fenerbahçe beraberlikle yetindi

Fenerbahçe beraberlikle yetindi
06 Aralık 2015 - 19:05 borsagundem.com

Ligde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Gaziantepspor'un konuğu oldu

Geçen hafta Trabzonspor'u 2-0'lık skorla geçip, liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, çıkışını Gaziantepspor karşısında da devam ettirmeyi hedeflemişti ancak maçtan 1 puan alarak ayrıldı.
     
Sarı-lacivertliler, Avrupa'da ve ligde oynadığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe en son yenilgisini ligin 6. haftasında Beşiktaş derbisinde aldığı 3-2'lik skorla yaşadı.

İŞTE İLK 11'LER!

Gaziantepspor: Karcemarskas, Marcal, Elyasa, Arokoyo, Barış, Erdem Şen, Larsson, Camara , Mustafa Durak, Chibuike, Muhammet
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet, Josef, Diego, Alper, Nani, Fernandao

MAÇIN DETAYLARI:
Maç 2-2 eşitlikle sona erdi.
90. dakika: Maçın sonuna 4 dakika eklendi.
86. dakika: Caner Erkin'den topu çok iyi kurtaran Mustafa Durak ceza alanı hemen içinden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan sekip kornere çıkıyor.
86. dakika: Fenerbahçe'de son değişiklik gerçekleşiyor. Lazar Markovic, Alper Potuk'un yerine oyuna giriyor.
84. dakika: Orta yuvarlağa yakın bölgede Daniel Larsson, Alper Potuk'a arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak olan Eskişehirspor maçında cezalı duruma düştü.
80. dakika: Faul olmadığı gerekçesiyle hakeme itirazlarda bulunan Elyasa Süme sarı kart gördü.
74. dakika: Mehmet Topal'ın uzun pasında Volkan Şen sol kanatta topla buluştu ancak yan hakemin bayrağı havaya kalktı.
72. dakika: Fenerbahçe'de ikinci değişiklik gerçekleşti. Diego yerini Volkan Şen'e bıraktı.
69. dakika: Gaziantepspor'da ikinci değişiklik gerçekleşti. Abuda, John Chibuike'nin yerine oyuna dahil oluyor.
69. dakika: Alper Potuk, Barış Yardımcı'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart gördü.
67. dakika: Fenerbahçe, Nani ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı. Savunmanın uzaklaştırdığı topa Caner Erkin ceza yayının sol tarafından topun gelişine vurdu ancak top Chibuike'den geri döndü.
65. dakika: GOOOOLL! Gökhan Gönül'ün pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Diego, altıpas önünde bulunan arkadaşı Alper Potuk çok iyi gördü. Alper, topu düzelttikten sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve yan direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 2-2
60. dakika: Ceza yayının bir adım gerisinde Diego, Fernando Marcal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve Fenerbahçe tehlikeli bölgeden serbest vuruş kazandı.
58. dakika: Nani'nin sol kanattan ortasında kaleci Karcemarskas topu tek yumrukla ceza alanı dışına uzaklaştırdı.
54. dakika: GOOOOLL! Muhammet Demir topu ağlara gönderdi ve Gaziantepspor yeniden oyunda üstünlüğü ele geçirdi.
52. dakika: PENALTI! Diego'nun ceza alanı içinde elle oynaması sonucu hakem Serkan Tokat penaltı noktasını gösteriyor.
49. dakika: GOOOOLL! Fenerbahçe Gökhan Gönül'le maça dengeyi getirdi: 1-1
45+3. dakika: Gaziantepspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
45. dakika: İlk yarının sonuna 3 dakika eklendi.
43. dakika: Topla birlikte kateden Mehmet Topal ceza alanı içine girmeden sol çaprazdan vuruşunu yaptı ama top savunmadan geri döndü.
40. dakika: Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği: Caner Erkin, Josef De Souza'nın yerine oyuna girdi.
38. dakika: Camara'nın sol kanattan ceza alanı içine çevirdiği topa Chibuike sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top kaleci Volkan Demirel'in üzerine gitti.
35. dakika: Barış Yardımcı'nın sağ kanattan ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
31. dakika: Chibuike'nin ceza alanı sağ çaprazından şutunda yerden giden topu kaleci Volkan Demirel rahat biçimde kontrol etti.
30. dakika: KIRMIZI KART! Fenerbahçe 10 kişi. Hasan Ali Kaldırım, hızlı atağa çıkan Larsson'a ceza sahasından çıkmadan önce son adam olarak kontrolsüz bir müdahalede bulundu ve hakem tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.
25. dakika: Aboubacar Camara'nın tedavisi tamamlandıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.
23. dakika: Aboubacar Camara, Mehmet Topal ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalıyor ve tedavisi için oyun durmuş durumda.
21. dakika: Sol çaprazda topla buluşan Nani önünü boşalttıktan sonra sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor.
15. dakika: Nani'nin sağ çaprazdan sol ayağıyla sert şutunda top farklı şekilde yandan dışarı gitti.
11. dakika: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali Kaldırım'ın sert vuruşunu Karcemarskas çeldi. Direğe çarpan top dışarı gitti.
10. dakika: Simon Kjaer'in kafayla uzaklaştırdığı topa Mustafa Durak ceza alanı dışından bekletmeden şutunu çekiyor fakat top farklı şekilde yandan dışarı gitti.
6. dakika: GOOOOLL! Gaziantepspor Camara ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Arakoyo'nun Volkan'dan önce dokunduğu top boşta kaldı. Kale sahası içinde Camara, De Souza'dan önce dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
3. dakika: Hasan Ali'nin sol kanattan ortasında Fernandao, Elyasa Süme'nin üzerinden penaltı noktasının sağ tarafından kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan dışarda.
2. dakika: Muhammet Demir'in topuk pasıyla ceza alanı sol çaprazında hareketlenen Fernando Marcal sol ayağıyla bekletmeden vuruşunu yaptı ancak kaleci Volkan Demirel direk dibinde topa sahip oldu.
1. dakika: Maçta ilk düdük geldi ve Fenerbahçe maça başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)