E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe bu iddiayla çalkalanıyor!---

Fenerbahçe bu iddiayla çalkalanıyor!

Fenerbahçe bu iddiayla çalkalanıyor!
18 Ocak 2012 - 09:14 borsagundem.com

F.Bahçe kulislerinde şimdi konuşulan şu: Eğer eksi puan verilirse, 2 maç üst üste sahaya çıkmayıp kendi kendimizi küme düşürürüz.”

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Metris Cezaevi’nden yaptığı ultimatom niteliği taşıyan ‘Küme düşürülmezse biz bunu kendi ellerimizle yaparız’ açıklamasının artçıları başladı.
Şu an F.Bahçe camiasında konuşulan ve tartışılan konu gerçekten çok ilginç.
YILDIRIM’IN İSTEĞİ YETMİYOR
BU iddialara göre sarı-lacivertliler, eksi puan cezasının açıklanmasının ardından 2 maç üst üste sahaya çıkmayarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından küme düşürülmesini sağlayacak. Fakat burada başkan Aziz Yıldırım’ın kararı geçerli değil. Böyle bir kararın resmi olarak alınabilmesi için F.Bahçe Genel Kurulu’ndan onay alınabilmesi şart.
İşte o talimat: TFF futbol müsabaka talimatı madde 24:
a)BİR lig devresinde müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya başlamış bir müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar, puan silinir.
KURALI ÇOKAÇIK VE NET
-BİR lig devresinde 2. defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve karar tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 21 Ocak 2012 01:06

    ADELET OLSUN ISTERSE KIYAMET KOPSUN KIVIRMAYIN ARTIK

  • Malkoçoğlu18 Ocak 2012 14:49

    Sn.Nanaimo,Aziz Beyi içeriye hükümet atmadı, bağımsız yargı attı.Yargının elindeki klasörler el arabaları ile adliyeye taşındığı için oku oku bitmiyor.Hakimler savcılar dosyalarla uğraştığı gibi Aziz Bey in araya sokmaya çalıştığı hatırlılar ricacılar yüzünden de yargı gecikiyor.Çete örgüt lafları dinleme kayıtlarına göre ortaya atıldı,bazıları basında yer aldı.Ergenekon denilen örgütün finans,medya,spor,müzik alanlarında PKK nın kara parasını aklamadığını sen nerden biliyorsun? Diyeceksin ki akladığını sen nerden biliyorsun? Ben tabiki bilmiyorum ama Türkiye'de olan olayları günü gününe izliyor ve araştırmacı yazarların araştırmalarını okuyorsan bu tür durumlar hiç uzak gelmiyor.Şimdi Silivride Metriste,Hasdal da devletin üst kademelerini işgal etmiş, spor kulubü başkanlığı yapmış adamların, hemde hatırlı, çevresi olan adamların kağıt parçası ve soba boruları için içerde tutulduğunu mu düşünüyorsun?Yıllardır politize olmuş, siyasete bulaşmış,iktidarların düdüğünü öttürmüş, yargı, yök,ordu ve kamu kurumları gibi yerlere yuvalanmış şer odaklarının içinde pisliğe buşamamış temiz vatan evlatlarının olamayacağını mı düşünüyordun?

  • nanaimo18 Ocak 2012 12:40

    Hükümet büyük hata yaptı.Sadece hedefinde Aziz Yıldırım vardı ve onu aynı Ergenekon gibi hiçbiri ispat edilemeyen iddialarla içeri alır olayı bitiririm diye düşündü.Ama olmadı..Karşılarına koskocaman Fener camiasını buldular. Şimdi de aman Fener taraftarını karşımıza almayalım diye (oy!!),yalandan "hadi bir kerelik küme düşme kalksın" diyorlar. Yok öyle yağma..Madem hiçbir iddianı kanıtlayamadın,sonuçlarına da katlanacaksın. Helal Fener taraftarına..

  • Karsiyakali18 Ocak 2012 10:16

    İkinci ligde takimlar herseyini koyup sampiyon olmaya calisiyor. Bir de fener gelirse 2. Lige tam kurtlar sofrasi olacak. 1. Ligden fazla heyecan ve reyting olacagi kesin.

  • 6118 Ocak 2012 09:41

    2 de olur 3 de olur.Buyursunlar çıkmasınlar...

  • Bekir18 Ocak 2012 09:20

    Ya bu iddayı ortaya atanlar çok geri zekalı.Sen 10-12 milyın € ver trnasfer yap.Sonra kendini 2.lige yollat olacak şeymi kardeşim.İnsanları kandırdığınızımı sanıyorsunuz.