E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Bursaspor karşısında galip geldi---

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında galip geldi

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında galip geldi
20 Eylül 2015 - 22:00 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftaya averajla lider giren Fenerbahçe, sahasında Bursaspor'u konuk etti

Avrupa Ligi'nde Molde'ye beklenmedik bir şekilde 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, gözünü Süper Lig'e çevirdi. Fenerbahçe sahasında misafir ettiği Bursaspor'u 2-1'lik skorla yendi.

Ligde zirveden inmek istemeyen Sarı-Lacivertliler, bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bursaspor'u konuk etti.

Kadıköy'de kaybetmiyor

İstatistiklere baktığımızda 22 Şubat 2010'da Kadıköy'de 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 kaybettiği maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Bursaspor'a yenilmiyor.

Sarı-Lacivertliler unutulmaz maçlar arasına giren 90 dakika sonrası, Saracoğlu'nda Bursaspor'a sadece 1 kez puan kaybetti. Son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ayrıca genel anlamda Kanarya, Kadıköy'de son 8 mücadelenin 7'sini kazandı, 1 kez berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Ozan, Nani, Markovic, Fernandao

Bursaspor'un ilk 11'i: Mert, Advincula, Serdar Aziz, Dany, Aziz, Faty, Hosogai, Dzsudzsak, Josue, Emre, Necid

MAÇTAN DETAYLAR

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90+7. dakika: Fenerbahçe atağında Uygar'ın ceza alanına ortasında Serdar Aziz topu kornere gönderdi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Uygar pasını Nani'ye verdi. Nani takımına bir korner daha kazandırdı.

90+6. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue'nin ceza alanına ortasında Necid'in kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

90+5. dakika: Volkan Demirel bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

90+4. dakika: Bursaspor atağında ceza alanına yapılan ortasında Faty'nin kafa vuruşunda son anda Volkan topu kornere tokatladı.

90+3. dakika: Bursaspor karşı atağında Necid'in ceza alanı dışından şutunda sonuç çıkmadı.

90+1. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına uzun gönderilen topta Fernandao topu kontrol edemedi.

90. dakika: Mücadelenin sonuna 7 dakika ilave edildi.

87. dakika: Sarı lacivertli ekipte Raul Meireles bir sakatlık geçirdi ve oyun durmuş durumda.

86. dakika: Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında Fernandao'dan önce Mert topun sahibi oldu.

85. dakika: Fenerbahçe'de Ozan Tufan oyundan çıkarken Uygar Zeybek oyunda.

84. dakika: Bursaspor, sol kanattan köşe gönderi yakınlarından taç atışı kullandı. Ceza alanına uzun gönderilen topu savunma karşıladı.

83. dakika: Sarı lacivertli takımda Hasan Ali Kaldırım'ın yerine Caner Erkin oyunda.

82. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yerden gönderilen pasa hareketlenen Fernandao yerde kaldı ama oyun devam etti.

81. dakika: Fenerbahçe'de günün başarılı isimlerinden Hasan Ali, bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemeyeceğini söyledi.

80. dakika: GOL! Robin van Persie. Sol kanattan son çizgiye inen Hasan Ali, Sercan'ı geçtikten sonra ceza alanına girdi ve pasını yerden gönderdi. Van Persie, topu kontrol etmeden sağ köşeye yerden vuruşunu yaptı ve top Mert'in bakışları arasında ağlara gitti.

78. dakika: Bursaspor kontra atak şansı yakaladı. Dzsudzsak, rakip ceza alanı yakınlarından sol çaprazdaki Sercan'a pasını verdi. Sercan'ın içeriye çevirdiği topu savunma kontrol etti.

77. dakika: Fenerbahçe sol kanattan serbest vuruş kullandı. Meireles'in ceza alanına ortasında kaleci Mert topun sahibi oldu.

76. dakika: Sarı lacivertli ekipte Lazar Markovic oyundan çıkarken Robin van Persie oyunda.

75. dakika: Orta yuvarlak içinde kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Bruno Alves, topu kafasıyla Mert'in üzerinden aşırttı ama son anda Serdar Aziz, Fernandao'dan önce topa müdahale etti.

74. dakika: Bursaspor'da ise Faty sakatlık geçirdi ve oyun alanında uzun süre yatınca seyircilerin tepkisini çekmeye başladı. Faty, sekerek oyun alanının kenarına geldi.

73. dakika: Orta yuvarlak içinde gerçekleşen top kapma mücadelesinde Ozan Tufan, aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

72. dakika: Oyunun son bölümünde iki takım oyuncuları arasında gerginlik yükselmeye başladı.

71. dakika: Bursaspor'da Dany Nounkeu , Fernandao'ya yaptığı faulün ardından itirazdan sarı kart gördü.

70. dakika: Fenerbahçe, rakip ceza alanı yakınlarından serbest vuruş kullandı. Nani, topu doğrudan kaleye gönderdi ama Mert iki hamlede topun sahibi oldu.

67. dakika: Gelişen Bursaspor atağında Dzsudzsak'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top kaleci Volkan'da kaldı.

66. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Ozan'ın kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

65. dakika: İtirazlarını sürdüren Raul Meireles sarı kart gördü. Bursaspor'da Dzsudzsak, Mehmet Topal'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

64. dakika: Fenerbahçeli oyuncular golden önce Fenerbahçe yarı alanının ortalarında Meireles'e faul yapıldığı yönünde uzun süre itirazlarda bulundular.

62. dakika: GOL! Tomas Necid. Yine sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Dzsudzsak'ın pasında bu kez Josue topla buluşup ortasını yaptı ve kale sahası içinde bulunan Necid, topu ağlara gönderdi.

60. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Hasan Ali, Sercan'a faul yaptı.

59. dakika: Sarı lacivertlilerde Hasan Ali, Serdar Aziz ile yükseldiği kafa topu mücadelesinde bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

58. dakika: Fenerbahçe'de Markovic, rakibine yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü.
 
57. dakika: Sarı lacivertli ekipte Markovic, sağ çaprazdan ceza alanına girdi ve Aziz Behich'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

56. dakika: Fenerbahçe'de Markovic, orta alanda iki rakibi arasından sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

55. dakika: Kullanılan serbest vuruşun ardından Dzsudzsak'ın ceza alanı dışından kaleye şutunda top kaleyi bulmadı.

53. dakika: Bursaspor'da Dzsudzsak, rakip yarı alanına girer girmez rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

52. dakika: Fenerbahçe'de Fernandao, savunma arkasına koşu yaptı ama kendisine atılan topu iki rakibi arasından sıyrılıp alamadı.

51. dakika: Sarı lacivertliler bu kez sol kanattan serbest vuruş kullandı. Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

50. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Meireles'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

49. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal, orta alanda Hosogai ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mehmet, bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.

48. dakika: Bursaspor, sağ kanattan köşe gönderi yakınlarından taç atışı kullandı. Advincula'nın ceza alanına uzun gönderdiği top kafalardan sekti ve ardından ceza yayında Hosogai, rakibine faul yaptı.

47. dakika: Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.


46. dakika: Karşılaşmanın ikinci devresi Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Barış Şimşek ilk yarıda son düdüğü çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45. dakika: Bursaspor atağında Advincula'nın pasında topu alan Josue'nin ceza alanına ortasında Necid'in kafa vuruşunda top yandan dışarıya çıktı.

44. dakika: Bursaspor'un gole yaklaştığı dakika.Aziz Behich'in sol kanattan ceza alanına ortasında kafalardan seken topa sol çaprazdaki Necid vurdu ama Volkan gole izin vermedi.

43. dakika: Kullanılan taç atışı sonrasında ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Josue, şut çekmek istedi ama top yine savunmadan sekti.

42. dakika: Bursaspor atağında Emre, ceza alanına girip topu içeriye çevirdi ama savunma topu taca gönderdi.

41. dakika: Fenerbahçeli oyuncular son bölümde yaptıkları paslarla taraftarlardan alkış aldı.

40. dakika: İki takım son bölümde karşılıklı top kayıpları yapıyor...

39. dakika: Meireles'in pasında sol kanatta topla buluşan Ozan, Serdar'ı geçmek isterken topu kaybetti.

38. dakika: Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin %62'nin %38 üstünlüğü bulunuyor.

37. dakika: Fenerbahçe karşı atağında Hasan Ali, sol kanattan son çizgiye kadar indi ama Serdar Aziz'i geçemedi.

36. dakika: Bursaspor atağında Emre, ceza alanına girip kaleye vuruşunu yaptı ama top savunmadan sekti. Ardından Emre, orta yapmak istedi ama top oyun alanını terk etti.

35. dakika: Son bölümde tempo biraz düştü.. Top Bursasporlu oyuncularda...

34. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali'nin ceza alanına ortasında kaleci Mert topun sahibi oldu.

33. dakika: Fenerbahçe, 2. gole çok yaklaştı. Penaltı noktası yakınlarına atılan pasta topu alan Ozan'ın vuruşu savunmadan sekip kornere gitti.

32. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Ozan'a sert bir darbede bulunan Hajime Hosogai, sarı kart gördü.

30. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

28. dakika: Fenerbahçe atağında Nani'nin ceza alanına etkili ortasında Meireles'in gelişine vuruşunu son anda kaleci Mert kornere çeldi.

27. dakika: Sarı lacivertliler oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardı.

26. dakika: Fenerbahçeli oyuncular golden sonra daha da baskılı oynamaya başladı. Taraftar desteği sürüyor...

24. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali'nin ceza alanına ortasında savunmaya yardıma gelen Necid topu uzaklaştırdı.

22. dakika: Sarı lacivertliler golden sonra yine sağ kanadı kullandı. Son olarak topla buluşan Nani'nin Şener'e ara pasında savunmaya çarpan top kornere gitti.

20. dakika: GOL! Luis Nani. Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Markovic, topu ceza yayına kadar taşıyıp sol çapraza gönderdi. Fernandao'nun bıraktığı topa Nani, sağ ayağıyla sağ köşeye plase bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

18. dakika: Fenerbahçe, sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Nani'nin ceza alanına ortasında Kadlec'in kafasından sekip auta gitti.

16. dakika: Sarı lacivertlilerin atakları devam ediyor. Ceza alanına uzun gönderilen topu Fernandao, arkadaşına indirmek istedi ama Fernandao, Serdar'a faul yaptı.

15. dakika: Fenerbahçe atağında Nani'nin ceza alanına ortasında Meireles'in gelişine vuruşundan sonuç çıkmadı.

13. dakika: Bursaspor atağında bu kez Emre, ceza alanı dışından kaleyi yokladı ama top yandan dışarıya gitti.

12. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Josue'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

11. dakika: Fenerbahçe'de Ozan, Faty'e baskı yapıp topu çaldı ve hızla ceza alanına sokulup ara pasını atmak istedi ama savunma araya girdi.

10. dakika: Fenerbahçe atağında Markovic, sol kanattan son çizgiye kadar indi ama savunma araya girip topu kornere gönderdi.

8. dakika: Karşılaşma düşük tempoyla başladı... Top Fenerbahçe'de...

6. dakika: Bursaspor yarı alanında topla buluşan Hosogai, Kadlec'in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

5. dakika: Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

3. dakika: Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli taraftarlar maça büyük destekle başladı.

2. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

1. dakika: Karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı...

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)