E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Campbell'ı bitirdi---

Fenerbahçe Campbell'ı bitirdi

Fenerbahçe Campbell'ı bitirdi
04 Şubat 2014 - 14:28 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Campbell için Arsenal ile anlaştığı iddia edildi

Komşu'da yayın yapan gazete ve internet siteleri, Fenerbahçe'nin Olympiakos'ta kiralık oynayan sol kanat oyuncusu için Arsenal'le sezon sonundan geçerli olmak üzere anlaşma yaptığını yazdı

Emenike ve Webo'nun sakatlanmasıyla golcü arayışına giren Fenerbahçe, beklenen transferi yapmadı. Mevcut kadro ile yola devam etme kararı alan sarı-lacivertliler, bombaları sezon sonuna sakladı. Yeni sezonda kadroya katılması düşünülen isimler için ise görüşmelere şimdiden başladı. Listede genç ve gelecek vaat eden futbolcular var. Sarı lacivertlilerin hedefindeki isimlerden biri de Olympiakos'ta kiralık forma giyen Kostarikalı Joel Campbell. Bomba iddia ise Yunanistan'dan geldi. Komşu basınında çıkan bilgilere göre, Fener yönetimi 21 yaşındaki yıldızın bonservisini elinde bulunduran Arsenal ile anlaştı.

iKi KANATTA DA GÖREV YAPABiLiYOR

Kostarika Milli Takımı'nın da değişmez ismi olan Campbell'ın da menajerleri vasıtasıyla Fenerbahçe'ye "evet" dediği ve her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Sürati ve yüksek top tekniği ile tanınan yetenekli sol ayaklı kanat oyuncusu, hücum hattının her iki kanadında da görev yapabiliyor. Joel Campbell, 18 yaşında Arsenal'e transfer olduktan sonra sırasıyla Fransa Ligi ekiplerinden Lorient, İspanya'da Betis'te kiralık olarak forma giydikten sonra sezon başında yine kiralık olarak Yunan Ligi'nin açık ara lideri Olympiakos'a transfer oldu.

YUNAN LİGİ'Nİ KASIP KAVURUYOR

Joel Campbell, bu sezon Yunan Süper Ligi'nde çok önemli işler yaptı. Olympiakos ile Şampiyonlar Ligi maçlarına da çıkan Campbell, 26 resmi maçta 9 gol, 9 asistlik muhteşem bir performans sergiledi. Geçen sezon Real Betis'te 28 maçta 2 gol atan Campbell, 2011-12'de ise Lorient formasıyla 25 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandındı. 21 yaşındaki yıldız futbolcuyu, Stoch'un PAOK'taki performansını takip etmek için görevlendirilen scout'lar keşfetmiş. Arsenal, uzun mesafeli diriplingler sonunda attığı gollerle de ün yapan Campbell'ı 2011'de 1.5 milyon dolar karşılığında Deportivo Saprissa takımından transfer etmişti.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç04 Şubat 2014 21:09

    Fenerbahçeliyim. Bu adam hızlı, yetenekli , genç, yunan ligini kasıp kavuruyor şam. ligini kasıp kavuruyor ve Arsenal bu adamı satıyor!!!! : )))

  • fanatikgundem04 Şubat 2014 17:21

    26 resmi maçta 9 - 28 maçta 2 gol atan sonra kasıp kavuruyor. Hangi fenerli yapıyor bu haberleri

  • sadık04 Şubat 2014 15:56

    Fenere şimdi transfer lazım,,sezon sonu bir işe yaramaz.