E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Çarşamba günü konuşacak---

Fenerbahçe Çarşamba günü konuşacak

Fenerbahçe Çarşamba günü konuşacak
30 Nisan 2012 - 22:31 borsagundem.com

Fenerbahçe TFF kararları ile CAS davası konusunda Çarşamba günü açıklama yapacak

Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere, 2 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecek basın toplantısının saat 14.00'te başlayacağı bildirildi.
Toplantıda TFF'nin aldığı kararlar ve CAS Davası ile ilgili ayrıntılardan söz edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • F A T ! H02 Mayıs 2012 11:05

    Film adı; KİRLİ OYUNLAR Fenerbahçe'yi kurtarmak için 16 takımı PFDK'na sevk ettiler.bu ne demek;zaten tüm kulüpler işin içine karışmış hiçbir takım avrupaya gitmesin.Fenerin cefasını tüm takımlar çeksin.Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmadan önce,Mehmet Ali Aydınlar'a; ''güven ortamını tazeleyelim''konuşmasını yaptığı zaman söylediği sözlerde bu değil miydi?(gerekirse bir kaç yıl avrupaya gitmeyelim). . . Kendi pisliklerini örtmek için zaten seçmediler mi Yıldırım Demirören'i..yoksa türk futbolunu Beşiktaş'tan daha çok sevdiği için mi,türk futboluna bayıldığından mı geldi Demirören..hepsi ''kirli oyunlar'' filminin bir parçası..yapımcısı aziz yıldırım,senaristi FB'li yöneticiler.oyuncuları yazmama gerek yok.o kadar çok figuran varki oyuncular belli olmuyor. Bunlar değiller mi her derbiden sonra hakem hatalarını, rakip takımı bahane ederek açıklama yapanlar.birbirine atıp tutan yöneticiler,daha sonraki maçlarda taraftarı galyana getirenler.daha sonra bunlar değiller mi buluşupta orda burda yemek yiyenler bilmemne otelinde gizli toplantılar yapanlar..aslında bunlar 2-3-4 ne kadar büyü derseniz,her ne kadar düşman gibi gözüksede unutmayın onlar bir dost. Ey Türk halkı bu tuzağa düşmeyin.insanları aptal yerine koyanlar.3 Temmuz'dan bu yana TFF olsun,kulüp yöneticileri olsun saçma sapan açıklamalarla insanları oyalayanlar..ben bir Galatasaray'lı olarak Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılmasını bu sene istemiyorum.kimi temsil edicez orada; 1)bu pisliklerin döndüğü ligde şampiyon olduk alnımızın akıyla geldik,kendimizi mi temsil edicez 2)her türlü oyunu oynandığı bu ülkede şampiyon olduk,o tertemiz ülke futbolunun Türkiye'sini mi temsil edicez 3)yoksa ülkemizi mi temsil edicez. bu sene hiç bir şeyi temsil etmeye yüzümüz kalmamış artık..galatasarayın suçu oldupundan değil,işin içine bulaştırdıklarından bir tepki koyulmasını ve bu sene ceza vermeseler dahi,fenerbahçe haricindeki hiçbir türk takımının avrupa kupasına katılmamasını istiyorum ki anlasınlar bu pisliklerin orada temsil edilmiyeceklerini..ben dekoderimi iade ettim..iade etmek isteyenler fazla vakit kaybetmesin,biliyorsunuz bunların sözleşme şartlarını değiştirme hakkı tıpkı TFF'nin ''futbol disiplin talimatını'' değiştirme hakkı gibi saklı olabilir ve iade edemeyebirsiniz..TEŞEKKÜRLER. . . . . Görün bakın herkez birbirine düşecek daha ortalık çok karışacak yine birbirlerine atıp tutacaklar ama unutmayın onlar düşman değil;birer dostlar..

  • vedat01 Mayıs 2012 10:02

    doğan arkadaşım sana katılıyorum,bu akşam senaryo yazılıp oyuncular seçilecek basın toplantısına sağ ayakla girilecek...daha çok senaryo aklıma geliyor ama neyse sabır sabır sabır sabır sabır

  • Doğan01 Mayıs 2012 09:09

    Ya hakikaten sıkıldım fenerbahçeli yöneticilerden bu kadar mı kıvırılır yaa yaptım de yada yapıcaktık ama yapamadık deyin de bitsin artık her kanalda her haberde sizleri görmekten sıkıldım futboldan soğuduk yaa sizlerin yüzünden yüzünüzü görmekten midem bulanıyor artık hep bi açıklama ama tatmin edici değill.demiröreninde neden başkanlığa soyunduğu da belli oldu dün helal olsun çok güzel senaryo...