E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılmayacak!'---

'Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılmayacak!'

'Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılmayacak!'
16 Mayıs 2012 - 22:17 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü üyeleri, Aziz Yıldırım´a destek için düzenlenen toplantıda bir araya geldi

Fenerbahçe Kulübü üyeleri, ´futbolda şike´ iddialarına yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım´a destek için düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Asbaşkan Murat Özaydınlı, "Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılmayacak, ayakta kalacak" dedi.
Faruk Ilgaz Tesisleri´ndeki yemekli toplantıya kulüp üyeleri büyük ilgi gösterdi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve kulübün faaliyet gösterdiği şubelerin yetkililerinin yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri de toplantıda yer aldı.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Aziz Yıldırım adına konuştuğunu belirterek, şunları kaydetti:
“3 Temmuz´dan beri geçirdiğimiz günleri hepimiz biliyoruz. Başkanımızın ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızın ısrarla belirttiği gibi bize çok büyük güç verdiniz. Başkanımıza başta olmak üzere ve bizlere. Bu gücü aldıktan sonra gerisi çok kolaydı inanın. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Çünkü ´Fenerbahçe Cumhuriyeti´ diyoruz ve bu cumhuriyet yıkılmayacak, ayakta kalacak. İnşallah en kısa zamanda da sayın başkanımızı aramızda göreceğiz. Kendisi bizlerle beraber olmasa bile biliyorum ki hepimizin kalbinde, gönlünde. Hiçbir zaman dışarıya çıkmadı, hep orada.”
´´KONGREYE BÜYÜK KATILIM BEKLİYORUZ´´
Özaydınlı, hafta sonu yapılacak seçimli genel kurula üyelerin katılımını beklediklerini ifade etti.
Kongre üyelerini eşleriyle ve çocuklarıyla Ülker Sports Arena´ya davet eden Özaydınlı, “Sizlerden yine başkanımız adına hafta sonu yapılacak olan kongremize mutlaka eşlerinizle, çocuklarınızla çok çoğunluklu bir katılım bekliyoruz. Bu katılım, Fenerbahçe kongre üyelerinin ve Fenerbahçe Spor Kulübü´nün gücünü bir kez daha hala anlamayanlara teyit eder nitelikte olacaktır” şeklinde konuştu.
Özaydınlı konuşmasını, Yıldırım´ın, “Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe” cümlesiyle bitirdi.
Bu arada, Özaydınlı´ın konuşmasının ardından ellerinde Aziz Yıldırım´ın fotoğraflarıyla kürsüye çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Kongre Üyeleri Çalışma Komitesi Başkan Yardımcısı Gönül Çaylı ve Tören, Tarih Müze ve Arşiv Kurulu Üyesi Atilla Bartın, üyelerden büyük alkış aldı. Kulüp üyeleri salonda Aziz Yıldırım lehine tezahürat yaptı.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ise genel kurul öncesi camianın birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını vermek istediklerini belirterek, “Cumartesi günü kongremizi büyük bir katılımla açacağız. Üyelerimiz yaşanan olayları konuşuyor. Niye bu noktaya gelindi? Herkes sıkıntılı. Biz şampiyonluk kupasının gitmesinden fazla bir üzüntü duymuyoruz. Konuştuğum her üye aynı şeyi söylüyor. Umuyorum buna da bir çare bulunacak” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • madem actıgınız davaları niye geri cektiniz16 Mayıs 2012 22:42

    ŞEHİTLERİMİZİM KANIYLA SULANMIŞ BU VATAN TOPRAKLARINDA TEK BİR CUMHURİYET VAR ODA TÜRKİYE CUMHURİYETİ................. propaganda yapmayın artık yargı kendi işini yapsın haklansın ............