E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe forvet transferini KAP'a bildirdi---

Fenerbahçe forvet transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe forvet transferini KAP'a bildirdi
24 Temmuz 2024 - 15:36 borsagundem.com

Fenerbahçe, forvet En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü (#FENER), İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da forma giyen 27 yaşındaki Faslı santrfor Youssef En-Nesyri ile trasfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün KAP'a bildirdiği yazılı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir" ifadelerine yer verildi.

Youssef En-Nesyri hakkında

Youssef En-Nesyri, 1 Haziran 1997 yılında dünyaya geldi. Sevilla takımında forvet pozisyonunda görev yapan Faslı millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2016 yılında Málaga B kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Málaga, Leganés ve Sevilla kulüplerinde oynadı.

En-Nesyri, daha önce ülkenin 20 yaş altı genç takımları tarafından kapsanmasının ardından 2016 yılında 18 yaşında ilk uluslararası çıkışını yaptı. Fas'ın 2018 ve 2022 FIFA Dünya Kupası kadrolarına seçildi. Ayrıca 2017, 2019, 2021 ve 2023 yıllarında Afrika Uluslar Kupası için seçildi. Youssef En-Nesyri, 2023-2024 sezonunda çıktığı 41 maçta 20 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan oyuncu en yüksek piyasa değerine (40 milyon euro) 2021 yılında ulaştı.

Edin Dzeko coştu! Fenerbahçe, turun kapısını araladı...Edin Dzeko coştu! Fenerbahçe, turun kapısını araladı...

 

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli olduFenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

 

Fenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladıFenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladı

 

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i KAP'a bildirdiFenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i KAP'a bildirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)