E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe gol oldu yağdı---

Fenerbahçe gol oldu yağdı

Fenerbahçe gol oldu yağdı
25 Kasım 2012 - 19:10 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı yenerek grubunu lider tamamlamayı garantileyen ve üst tura çıkan Fenerbahçe, ligde sahasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni 1-0 geriye düştüğü maçta 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe yükselişini sürdürürken zirve takibini de sürdürmüş oldu.
Konuk ekip Gençlerbirliği'nde Aykut Demir 20. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow sahneye çıktı ve skoru 1-1 yaptı.
İkinci yarıya taraftarının da desteğiyle hızlı başlayan Fenerbahçe'de Raul Meireles 63. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Fenerbahçe, 73'te Dirk Kuyt, 78'de Sezer Öztürk'ün golleriyle sahadan 4-1 galip ayrıldı.
Fenerbahçe gelecek hafta deplasmanda Kayserispor'la karşılaşırken Gençlerbirliği sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.
Tek değişiklik oldu
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği mücadelesine, Olympique Marsilya maçındaki 11'den tek değişiklikle çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-lacivertli ekipte cezalı olan Caner Erkin'in yerine Stoch ilk 11'de yer aldı ve orta alanın solunda forma giydi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son iki resmi maçta sahaya sürdüğü ilk 11'de, Caner'in cezası nedeniyle değişiklik yapmak zorunda kaldı. Sarı-lacivertli takımda cezalı Caner'in yanı sıra Krasic, Bienvenu, Orhan Şam, Özgür Çek, Serdar Kesimal ve Salih Uçan 18 kişilik kadronun dışında kaldılar.
Krasic ligde üst üste 4 maçtır 18'de yok
Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Krasic, performansındaki düşüş nedeniyle ligde üst üste 4'üncü maçta da 18 kişilik kadroya giremedi. Ligde en son 9. haftada Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'a 3-1 yenildiği maçta ilk 11'de sahaya çıkan Krasic, ardından Akhisar Belediyespor, Orduspor ve Eskişehirspor maçlarında 18'de yer almadı.
Futbolculara sevgi gösterileri
Taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Olympique Marsilya karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle, (C) Grubu'ndan lider çıkmayı garantileyen sarı-lacivertlilere sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular maç öncesi ısınma çalışmaları sırasında gerçekleştirilen tezahüratlar üzerine, tribünlere giderek taraftarlarını selamladılar.
“Marsilya Fatihi Bekir İrtegün” tezahüratı
Karşılaşma öncesi bütün futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların gözdesi, Bekir İrtegün oldu. Olympique Marsilya karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Bekir'i “Marsilya Fatihi” ve “Avrupa Fatihi” şeklinde tezahüratlarla tribünlere çağıran taraftarlar, sarı-lacivertli oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERKAN Ç25 Kasım 2012 21:15

    SON 20 DK 2 FARKI YAKALADIKTAN SONRA ŞU GENÇ OYUNCULARI ALIŞTIRSAN HOCAM ÇOK IYI OLACAK ARTIK.RECEP'İ BOYLE MACLARDA ALMIYORSUN GIDIP YA BERABERE GIDEN MAÇLARDA YA DA YENIK DURUMDAYKEN SOKUP AGIR YÜK VERIYORSUN. BU COCUKLAR BASKA TURLU ALISAMAZLAR