E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe:3 - Grasshopper:0---

Fenerbahçe:3 - Grasshopper:0

Fenerbahçe:3 - Grasshopper:0
18 Ağustos 2016 - 21:03 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Advocaat ile çıktığı ilk maçında Grasshoppers'ı 3-0 yendi.

Temsilcimiz, play-off turu ilk maçında evinde konuk ettiği İsviçre ekibi Grasshoppers'ı 3-0 mağlup etti. Yeni hocası Dick Advocaat ile güzel bir başlangıç yapan sarı-lacivertlilere, galibiyeti getiren golleri; 4. dakikada Aatif, 72 ve 90+2'de oyuna sonradan giren Stoch kaydetti. 

MAÇTAN NOTLAR
ADVOCAAT İLK MAÇINA ÇIKTI
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı. Sarı-lacivertlilerle dün resmi sözleşmeye imza atan 69 yaşındaki deneyimli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre ekibi Grasshoppers karşısında kulübedeki yerini aldı. Vitor Pereira'nın yerine göreve getirilen Hollandalı teknik adam, ilk sınavını Grasshoppers takımı karşısında verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, yeni teknik direktörleri Advocaat'a destek verdi. Maçtan önce ısınmaya çıkan futbolcularını saha kenarında seyreden Hollandalı çalıştırıcıya, taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Advocaat'ı tribünlere çağıran taraftarlar, uzun süre tecrübeli çalıştırıcıyı alkışladı.

VAN PERSİE YEDEK
Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, yedekler arasında yer aldı. Advocaat, ilk 11'de sahaya çıkması beklenen vatandaşını yedekler arasında oturttu. Van Persie, maçtan önce diğer yedeklerle sahaya çıktığında taraftarın büyük ilgisini gördü. Taraftarlar uzun süre Hollandalı yıldız lehine tezahüratta bulundu. Öte yandan Van Persie, bu sezonki giymeye başlayacağı "10" numaralı formayla ilk kez kadroda yer aldı.

İSMAİL KÖYBAŞI KADRODA
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı İsmail Köybaşı, sakatlığını atlattı ve maç kadrosuna girdi. Monaco maçlarında sakatlığından dolayı kadroda yer almayan İsmail, yedek kulübesinde şans bekledi. Sarı-lacivertlilerde Van Persie ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Hakan Çinemre, Caner Koca ve Miroslav Stoch yedek kulübesinde yer aldı.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Sarı-lacivertli takımda sakatlığından sonra hazır duruma gelemeyen Simon Kjaer ile sakatlığı bulunan Josef de Souza, cezaları devam eden Volkan Şen ve Alper Potuk, Grasshoppers karşısında forma giyemedi. Monaco rövanşında sakatlığı nükseden ve 2 gün önce takımla çalışmalara başlayan Kjaer, riske edilmedi. Sakatlığı bulunan De Souza'nın yanı sıra UEFA tarafından 30 Eylül'e kadar cezalı olan Volkan ile 3 maçlık cezasının sonuncusunu çeken Alper de Grasshoppers karşısında sahada yer alamadı.

TERÖRE TEPKİ
Fenerbahçeli taraftarlar yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde bağıran taraftarlar, açtıkları pankartlarla da Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) protesto etti. Taraftarlar "Paralel ile savaşta Fenerbahçe en başta" ile başkan Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı "Herkes bir şey söylerken, tek bir şey söyledi: Ne şikesi, memleket elden gidiyor" pankartları açarak tepkilerini gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar maça ise ilgi göstermedi. Karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftar takip etti. Yaklaşık 20 kişilik bir Grasshoppers taraftar grubu da maçı deplasman tribününden izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)