E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe İBB'yi konuk ediyor---

Fenerbahçe İBB'yi konuk ediyor

Fenerbahçe İBB'yi konuk ediyor
09 Aralık 2012 - 11:26 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor.

FENERBAHÇE KAYIPSIZ BİTİRMEK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısındaki son 3 maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe, 3 maçlık serinin ilkinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti hedefliyor.
Ligin 14'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım, bugün Kadıköy'de konuk edeceği İstanbul ekibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki son maçında Borussia Mönchengladbach'a yedek futbolculardan kurulu kadroyla 3-0 yenilen Fenerbahçe'de, bu maçla birlikte as futbolcular takımdaki yerini alacak.
STOCH KADROYA ALINMADI
Aykut Kocaman, Stoch'a faturasını kesti. Deneyimli teknik adam, Mönchengladbach maçında oyunda alınmasına sert tepki gösteren Slovak futbolcuyu, Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosuna almadı.
Miroslav Stoch, Borussia Mönchengladbach maçında oyundan alınmasına sert tepki göstermişti.
Oyuna girmek için bekleyen Dirk Kuyt'ın elini sıkmayan Slovak oyuncu, eldivenlerini fırlatmış ve yedek kulübesi yerine soyunma odasına gitmişti. Genç oyuncunun tutumu, tribünlerdeki taraftarın da tepkisine neden olmuştu.
MEHMET TOPAL VE MEIRELES CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de sarı kart cezası sınırında bulunan Mehmet Topal ve Meireles, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 16'ncı haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
Mehmet Topal'ın Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında, Meireles'in ise Trabzonspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarında olmak üzere ligde üçer sarı kartları bulunuyor.
İBB'DE CAN CEZALI, TURGAY SAKAT
Ligde geçen hafta Sivasspor'u yenerek teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde ilk galibiyetini alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Fenerbahçe karşısında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Lacivert-turunculu ekipte Can Arat sarı kart cezası, Turgay Bahadır da sakatlığı nedeniyle bugünkü mücadelede forma giyemeyecek.
İstanbul ekibinde sarı kart ceza sınırında bulunan Webo, Geraldes, Holmen, Zayette, Ekrem Ekşioğlu ve Gökhan Süzen, görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 16'ncı haftadaki Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
LİGDE 11'İNCİ RANDEVU
Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de 11'inci kez karşılaşacak.
İki takım arasındaki 10 maçta Fenerbahçe 5, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4 galibiyet aldı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe toplam 15, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 13 gol attı.
Geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe Kadıköy'de 4-2, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-2'lik sonuçlarla kazandı.
İSTANBUL B.B. KADIKÖY'DE KAZANAMADI
İki takım arasında maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan lig maçlarında ise ev sahibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.
Kadıköy'deki 5 lig maçından 4'ünü kazanan sarı-lacivertliler, 1 kez berabere kaldı, rakibine hiç mağlup olmadı.
Taraflar arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç berabere bitti, son 4 maçı ise Fenerbahçe kazandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 11, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 4 gol attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)