E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe için karar günü---

Fenerbahçe için karar günü

Fenerbahçe için karar günü
25 Temmuz 2011 - 19:13 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili bu akşam açıklama yapacaklarını kaydetti

İstinye'de bulunan TFF binasında bazı TFF üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar, binadan çıkışında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı.
İlk olarak, “Şu anda açıklama yapacak bir şey yok” ifadelerini kullanan Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, “Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız” diye konuştu. Ardından aracına binerek yola çıkan Aydınlar şike soruşturmasının yürütüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne ulaştı. Bu arada yıllık izne çıkmasına rağmen soruşturma savcısı Mehmet Berk'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti. Aydınlar, Mehmet Berk ile yaptığı görüşme sonrasında adliyeden ayrıldı.
GÖRÜŞME 1 SAAT SÜRDÜ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike soruşturmasının yürütüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Bu arada yıllık izne çıkmasına rağmen soruşturma savcısı Mehmet Berk'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti. Aydınlar yaklaşık 1saat adliyede kaldı. Açıklama yapmadan ayrılan Mehmet Ali Aydınlar'ın Başsavcı vekili Fikret Seçen ve şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk ile görüştüğü öğrenildi. Görüşmenin Seçen'in odasında gerçekleştiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMPERROR25 Temmuz 2011 19:47

    İçeriğinde FENERBAHÇE olmayan bir yazının direkt olarak başlığının Fenerbahçe ile ilgili karar olması çok ilginç olmuş bu haber hiçkimse tarafından kontrol edilmeden mi yoksa kastn mi yapılmıştır?yoksa liglerin ertelenmesi FENERBAHÇE ile değil tüm takımlarla ilgilidir...