E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe için şok iddia---

Fenerbahçe için şok iddia

Fenerbahçe için şok iddia
14 Kasım 2012 - 13:48 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetiminde karmaşa çıktı

"Ben görevde olduğum sürece Aykut Koaman takımın başında olacak" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3-1 kaybedilen MP Antalyaspor maçı sonrası Aykut Kocaman'ın istifasını istediği ve Ali Yıldırım'ın buna karşı çıktığı için ters düştükleri iddia edildi. 
AYKUT KOCAMAN "ETMEM" DEDİ
Yaşandığı iddia edilen ve Radyospor'a ulaşan bilgilere göre olay şöyle yaşandı:
Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği ve taraftarın Kocaman'ı istifaya davet ettiği maça çok sinirlenen Aziz Yıldırım, karşılaşmadan sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını istedi.
Bu istek üzerine Aykut Kocaman, "Ben Kasımpaşa maçında istifa ettim ama kabul etmediniz" diyerek Yıldırım'ın bu talebini geri çevirdi. Kulüp başkanının bu talebine karşı çıkan Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım ile tartışarak ters düştüler.
Ali Yıldırım'ın, "Böyle bir dönemde Aykut Kocaman'ın istifasını istemen doğru değil" diyerek Aziz Yıldırım'a karşı çıktığı ve o maçtan sonra ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FBN çe taraftarları.14 Kasım 2012 15:12

    İnşallah birbirinizi yersinizde biz FB çeliler rahata kavuşuruz.aykutun ne başarısı varki ona arka çıkıyorsunuz.en büyük TARAFTAR gerisi SAHTEKAR.başkana YALAKALIK yapan taraftarlarıda aramızda istemiyoruz.bu yönetimlen vede aykutlan hiçbir şey yapılmaz.kendimizi kandırmayalım.takıma onca adamlar alındı birisi çıkıpta demiyorki bunları ben aldırdım sergen yalçının dediği gibi TRANSFERleri sadece başkan kendi yapar ve teknik direktörde onaylar çalıştırmaylan onuda takıma kazandırmış olur.