E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe İnönü'de şov yaptı: 4-2---

Fenerbahçe İnönü'de şov yaptı: 4-2

Fenerbahçe İnönü'de şov yaptı: 4-2
20 Şubat 2011 - 21:23 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Fi YAPI İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ı 4-2'lik skorla mağlup etti

Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Necip Uysal kendi kalesine, 65, 72 ve 75. dakikalarda Alex De Souza kaydetti. Brezilyalı yıldız 65. dakikadaki golü penaltıdan attı. Siyah-beyazlı takımın gollerini ise 43. dakikada Ekrem Dağm ile 49. dakikada İbrahim Toraman attı.Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe puanını 48 yaparak maç fazlası ile ligin zirvesine çıktı. Beşiktaş ise 32 puanla 6. sırada kaldı.
Sarı-lacivertli takım ligin 23. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.
Beşiktaş'ın İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari, karşılaşmanın 63. dakikasında topsuz alanda Lugano'ya dirsek attığı için kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
11 MAÇ SONRA KENDİ KALESİNE ATTI
Özellikle ligin ikinci yarısında fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu Necip de uzun bir aradan sonra Fenerbahçe derbisiyle ilk 11'de sahaya çıktı. Tam 11 maç sonra ilk 11'de sahaya çıkan Necip maçın henüz 4. dakikasında kendi kalesine attığı golle takımını 1-0 geri düşürdü.
İLK HEYECAN
Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Simao ve Almeida, Türkiye'de ilk derbi maça çıktılar. Siyah-beyazlı takımda ayrıca Necip Uysal da ilk kez Fenerbahçe derbisinde oynadı.
BOBO VE SIVOK KONTENJANA TAKILDI
Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçında ilk 11'de oynattığı Bobo ve Sivok'u, Fenerbahçe derbisinde yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya almadı. Siyah-beyazlılarda ayrıca sakatlıkları bulunan Ersan, Nihat ve Cenk kadroya alınmadı. Beşiktaş'ta yedek kulübesinde Hakan, Fernandes, Aurelio, Onur, Erhan, Nobre ve Hilbert oturdu.
GUTİ KAPTAN OLARAK ÇIKTI 
Dinamo Kiev maçında olduğu gibi sahaya kaptan olarak Guti Hernandez çıktı. Guti'nin derbi öncesinde moral olması açısından İbrahim Toraman'a sahaya kaptan olarak çıkması için teklifte bulunduğu, ancak İbrahim'in bu teklifi kabul etmediği ve Guti'den sahaya kaptan olarak çıkmasını istediği öğrenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan takımlarına destek olurken ilk olarak İbrahim Toraman'ı tribünlere çağırıp moral verdi.

DEMİRÖREN CEZALI/_np/5832/12725832.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, cezası nedeniyle Fenerbahçe derbisini stattan izleyemedi. Beşiktaş Kulübü İdari ve Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası verilen Demirören, derbiyi statta takip edemedi.

RÜŞTÜ 98 GÜN SONRA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ta kaleci Rüştü Reçber, tam 98 gün sonra formasına kavuştu. En son ligin ilk yarısında 14 Kasım 2010'da Ankara'da oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Gençlerbirliği maçında forma giyen Rüştü, 16 resmi maçın ardından eski takımı Fenerbahçe karşısında şans buldu.Hürriyet

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)