E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor'la berabere kaldı---

Fenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor'la berabere kaldı

Fenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor'la berabere kaldı
08 Şubat 2020 - 22:06 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Tam 3 penaltının kullanıldığı maçta Alanyaspor 61. dakikada Papiss Cisse ile bunlardan birinden yararlanamadı

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. 20.00'de başlayan ve Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta taraflar Papiss Cisse ve Max Kruse'nın penaltıdan bulduğu gollerle 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor ayrıca 61. dakikada Cisse'nin ayağından bir penaltıdan yararlanamadı. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin puanı 38, Aytemiz Alanyaspor'un puanı ise 39'a yükseldi.

Kadıköy'de penaltı krizi: Kurtardı ama...

Maçtan dakikalar

İlk yarı

5. dakikada Aytemiz Alanyaspor, önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Orta sahada Ozan Tufan'ın hatası sonucu topu kapan Cisse, pasını Bakasetas'a verdi. Bu oyuncunun ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Altay Bayındır meşin yuvarlağı kornere çeldi.

9. dakikada Rodrigues'in soldan içeri çevirdiği meşin yuvarlağı Nsakala uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan Kruse'nin penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

15. dakikada Dirar, meşin yuvarlağı soldan ceza sahasına sokulan Rodrigues'e verdi. Bu oyuncunun yerden ortasında Vedat Muric'in altıpasın önünde bekletmeden yaptığı vuruşta top üstten dışarı çıktı.

29. dakikada Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Ceza sahasında Jailson'un eline topun çarptığı pozisyonu VAR odasının uyarısıyla saha kenarında izleyen maçın hakemi Ümit Öztürk, penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Cisse'nin vuruşunda kaleci Altay Bayındır, soluna uzanarak meşin yuvarlağa müdahale etti ve gole izin vermedi. Ancak hakem Ümit Öztürk, Altay'ın kale çizgisinin önüne çıkarak kural ihlali yaptığına karar verdi ve penaltı atışını tekrarlattı. Yine topun başına geçen Cisse, bu kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1.

Karşılaşmanın ilk yarısını Aytemiz Alanyaspor 1-0 üstün tamamladı.

İkinci yarı

53. dakikada Fenerbahçe beraberliği sağladı. Deniz Türüç'ün sağdan ortasında Kruse, arka direkte kafayla topu içeri çevirdi. Ceza sahasında Siopis ile girdiği ikili mücadelede Rodrigues'in yerde kalması üzerine müsabakanın hakemi Ümit Öztürk penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Kruse, kaleci Marafona'nın sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

61. dakikada Aytemiz Alanyaspor penaltı vuruşundan faydalanamadı. 59. dakikada gelişen konuk takım atağında Djalma Campos ceza sahası içi sağ çaprazda Jailson ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve maçın hakemi Ümit Öztürk penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Cisse'nin vuruşunda üst direğe çarpıp havalanan meşin yuvarlağı kaleci Altay Bayındır kontrol etti.

72. dakikada Serdar Aziz'in ceza sahasına havadan uzun pasında Vedat Muric, sağ çaprazda meşin yuvarlağı altıpasa doğru çıkardı. Son anda araya giren Nsakala, Ozan Tufan'ın topa vurmasına engel oldu ve tehlikeyi savuşturdu.

Kalan dakikalarda daha atak oynayan Fenerbahçe, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve müsabaka 1-1 tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fenerin borsada ki fiyatına bakın 09 Şubat 2020 13:44

    divanda açiklanan borcunu( 2 milyarmış),başkan gelirleri artıramadığını gemiyi yuzdurmeye maaşları nasil odeyeceğini dusundugunu , sezon sonu transfer cezası nedeniyle sattıgi kadar oyuncu almak zorunda olduğunu soylemekte,Fenerbahcenin bu kadar olumsuz duruma ragmen sadece 21. haftada şampiyonluk öngörüsü ile 17,55 tl ile fiyatlanmasının hisseyi toplayanların fenerbahçeniin hayallerinden kar etme planı oldugu sonucu çıkar timsah gozyaslarina dikkat etmeli fiyat düsunce yükselten lere hisseye sahip cikiyor düşürmüyor dememeli,hissede ky kalmadıgindan hisseyi ky kucagına verme zamanı gelmedigini anlamak ve 2. bedelliye hazir olmalı diye düşünüyorum YTD

  • VE09 Şubat 2020 12:45

    Bu dijiturk,e gereken yapılmalı, köy kahvehanelerin den bile yıllık 10 bin TL alıyor,sanki taş atıp kolu ağrıyor,hakemlerde dürüstlük sıfır,beleş para kazanıyorlar,boş yere maç izliyoruz, dijiturk sömürüsü bitirmek için üyelikleri iptal edelim

  • AD09 Şubat 2020 12:09

    Dijiturk pozisyonlarda oynama yapabilir, milyonların gördüğü saniyelik el hareketlerini var odası nasıl göremez,hakem düdüğü azına aldı çalmaktan vazgeçti,bu var ne işe yarar,bakan çıkıp Trabzon şampiyon olur inşallah diyor,bumu futbol, Atatürk çıkıp görse utanır,

  • Altümsek09 Şubat 2020 11:36

    Fenerbahçe liler digitürkleri iptal edelim

  • VE09 Şubat 2020 10:24

    Bu boş yorumları bırakın,bu hakem akşam yatınca rahat uyusun,aldığı para dibine kadar haram, birgün gelir bir yerinden çıkar.bunu epiniz gördünüz.

  • K.Kurtyemez09 Şubat 2020 08:19

    Maçlar sahada oynanır , kazanırsın veya kaybedersin. Sonuca saygı duygu duymak mecburiyetindeyiz. Müsabakalar oynamadan verdiğin demeçlerle ortalığı gerip kaostan beslenmeye çalışırsan(eskiden azizin yaptığı gibi) sonucuna katlanırsın. Artık bu taktiklerin demode oldu. Bırakınız rakip camiaları karıştırmayı , kendi takımınızla ilgilen. Birde neymiş 29. Şampiyonluk. Bırak bu ezilmişliği. Saçma söylemleri.Sporu masa başı oyunlarına ,algı operasyonlarına karıştırma ali efendi.

  • Kaçan Grup09 Şubat 2020 00:40

    pisliklerini futbol sahasına da akıttılar

  • Ali09 Şubat 2020 00:36

    Bu işler organizasyon birilerinin artıkları pis işler peşinde..

  • Fb 08 Şubat 2020 23:42

    Tümer Metin futbol yorumculuğunu bırak yüzde yüz penaltıya değil diyorsun rezil yorumların var TRT sporda

  • Ali08 Şubat 2020 23:18

    Ankaragüçlüyüm bugün düpedüz rezillik yaşandı fb yi doğradılar..

  • Tuncay Akay08 Şubat 2020 23:08

    Alın topunuzu kendiniz oynayın

  • atakan08 Şubat 2020 22:28

    Kulüpler birliğinde kim demeç verdi. Hakemlerde  hata yaparlar  diyen yalı  çocuğu ile fiko değil miydi. Ne oldu da değişti  Olabilir kuşlar hakemlerde  hata  yaparlar.  Ağlamayın  o  kadar. 

  • Fb 08 Şubat 2020 22:26

    Ali Koç istifaaaa bıktık senin ağlamalarından verirsin 30 milyon Euro Boluspor’a sponsorluk satarsın 4 futbolcuyu 29 milyon Euro’ya Boluspor a alırsın istediğin futbolcuları başkanlık Budur çözmektir sadık ın maaşını asgari ücret yapmak değil fabrikan değil burası

  • selamı 08 Şubat 2020 22:16

    vardakı hakemlerın fener seyırcının kulagını baya cınlatacak penaltı pozızyonu nıye yenıden izlemedıler