E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Fenerbahçe karım'---

'Fenerbahçe karım'

'Fenerbahçe karım'
31 Ekim 2012 - 12:31 borsagundem.com

Alex de Souza ülkesinde verdiği röportajda ilginç bir benzetmede bulundu

8 yıl süren Fenerbahçe macerasını olaylı bir şekilde noktalayan ve Brezilya Ligi ekibi Coritiba ile sözleşme imzalayan Alex de Souza, ülkesindeki televizyon kanalı SporTV'ye bir röportaj verdi.
Alex, Fenerbahçe'de yaşadığı yıllardan sonra kulübe olan bağlılığını belirtmek için, "Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise karım" benzetmesini yaptı.
Alex, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la ilgili ilginç cümleler kullandı. Brezilyalı yıldız, Kocaman'ın göreve gelmesinden itibaren aralarında bir takım sorunlar olduğunu, çoğu kez görüştüklerini ancak Aykut Kocaman'ın her zaman hiyerarşik düzeni koruduğunu söyledi.
"Aramızda oldukça karışık bir ilişki vardı ve açıkçası sözleşmenin feshedilmesi ile sona erebildi" diyen Alex, Kocaman'ın 140 kendisinin ise 136 gol sahibi olduğu ve Fenerbahçe'nin en golcü ismi olmasını istemediği için oynatılmadığı sorusuna ise şu şekilde imalı bir yanıt verdi: "Bunu söylediler ancak açıkçası ben bunun olacağını sanmıyorum. Eğer ben teknik direktör olsaydım, kim iyi oynuyorsa ona formayı verirdim. Doğrusunu söylemek gerekirse kim sorunları çözer, önemli maçları kazandırır, gol atar ve birçok yoldan takımına yardımcı olursa ben o adamı isterim. Beni geride bıraksa bile!"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)