E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında---

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında
15 Eylül 2024 - 08:16 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'de bugün Kasımpaşa'ya konuk olacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte mücadeleye ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak müsabaka bugün saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik oldu. Maç, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Jose Mourinho'nun ekibi, topladığı 10 puan ve maç fazlasıyla lider durumda bulunuyor.

Sami Uğurlu cezalı

Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu'nun cezası devam ediyor. TÜMOSAN Konyaspor ile ligin ilk haftasında oynanan müsabakanın ardından 7 maç ceza alan Uğurlu, Fenerbahçe maçında takımının başında olamayacak.

Osayi-Samuel'in sakatlığı sürüyor

Fenerbahçe'de bileğinde sakatlık bulunan Bright Osayi-Samuel henüz iyileşmedi. Nijeryalı futbolcunun Kasımpaşa deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Giannotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouanes, Fall

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, Dzeko

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 43. kez rakip olacak

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak Fenerbahçe ile Kasımpaşa, bu kulvarda 43. kez rakip olacak. İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 42 lig maçında Fenerbahçe 34 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez 3 puana uzanan taraf oldu. Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 106 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 38 gol gördü.

Deplasmandaki maçlar

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile ligde bugüne kadar 20 kez deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu maçların 18'ini sarı-lacivertli ekip kazanırken, 2 karşılaşmadan ise Kasımpaşa 3 puanla ayrıldı. Kasımpaşa'nın ev sahibi olduğu müsabakalarda beraberlik çıkmadı. Fenerbahçe'nin attığı 55 gole, lacivert-beyazlı rakibi 16 golle karşılık verdi.

En farklı skorlar

İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyeti, 6-0'lık sonuçla Fenerbahçe elde etti. 2022-2023 sezonunda Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertliler, 6-0 kazandı.

Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de yapılan ve Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1 galip ayrılarak rakibi karşısında en farklı galibiyetini aldı. İki ekip arasında en gollü karşılaşma ise 2010-2011 sezonunda Kasımpaşa'nın sahasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 6-2 kazandığı maç olarak kayıtlara geçti.

Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, iki aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grup'ta hem de Final Grubu'nda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.

Fenerbahçe son 10 maçta 9 kez kazandı, 1 kez kaybetti

İki takım arasında ligde oynanan son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 9 kez galip gelirken, 1 maçı da Kasımpaşa kazandı. Sarı-lacivertli takım bu maçlarda rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Galatasaray evinde 5 farkla kazandıGalatasaray evinde 5 farkla kazandı

 

Kostic'in Fenerbahçe'yi tercih etmesinde iki önemli etkenKostic'in Fenerbahçe'yi tercih etmesinde iki önemli etken

 

Fenerbahçeli milli oyuncu Eyüpspor'a imza attıFenerbahçeli milli oyuncu Eyüpspor'a imza attı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)