E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Fenerbahçe kendisine baksın' ---

'Fenerbahçe kendisine baksın'

'Fenerbahçe kendisine baksın'
07 Şubat 2012 - 15:25 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in açıklamalarına yanıt verdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da GS Store açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Basın mensuplarının Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in "Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Daha sonra Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ve Sivasspor'dan Grosicki ile ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf?" sözlerini hatırlatması üzerine Aysal, "Açıklamayı yapan arkadaşımızın insafına bırakıyorum. Galatasaray'ın yaptığı transferler her zaman etiktir. Bunun tersini söyleyenler kendine bakmalı. Yanlış bir yaklaşım, yanlış bir tutum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 07 Şubat 2012 17:00

    DOGRU UGUR KARDEŞ!!! SİZ HERŞEYE FİYAT BİÇİP ALABİLİYOSUNUZ..!MAÇLARIDA FUTBOLCULARIDA ALABİLİYOSUNUZ.SİZİN DİRİNİZDEN BU ÜLKEYE HAYIR GELMEDİ ÖLÜNÜZÜ NEYAPALIM.!!!!

  • ugur07 Şubat 2012 15:36

    saygilar galatasaray camiasinin baskanina sen birak sagi solu galatasaray icin ne yapmayi düsün,o koltuga oturupta ,oyuncu kiralamak degil satin almak önemli.bir de fenerbahceyle kasik atiyorsunuz.yakisirmi bir baskana böyle laflar.fener,in dirisini birakin ölüsü nü bile satin alamassiniz.