E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe kupaya yürüyor---

Fenerbahçe kupaya yürüyor

Fenerbahçe kupaya yürüyor
19 Aralık 2012 - 20:44 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Sivasspor ile Fenerbahçe grubun ilk maçında karşı karşıya geldi

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Sivasspor'la karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleyi 2-0 kazandı. Oyuna sonradan giren Baroni ve Sow ikilisi takımın galibiyetinde başrol oynadı.
Fenerbahçe maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkarken karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi. İkinci yarının 66. dakikasında oyuna giren Cristian Baroni ve Moussa Sow, aynı dakika içerisinde F.Bahçe'yi öne geçiren golün mimarları oldular. Sow'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Baroni topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.
Mücadelenin 84. dakikasında bu kez Sow'un vuruşu kaleciden dönerken Baroni takipçiliğini konuşturdu ve hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü atarak durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Sivasspor penaltı vuruşu kazandı ancak Erman Kılıç kaleci Mert Günok'u geçmeyi başaramadı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.
-Bekir İrtegün'e taraftar morali-
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray maçında kendi kalesine attığı gol nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Bekir İrtegün'e moral verdi.
Sivasspor mücadelesinde yedekler arasında bulunan Bekir'i önce Selçuk Şahin ile el ele tribünlere çağıran taraftarlar, daha sonra da tek başına tribünlere çağırıp tezahüratlarla destek oldu. Taraftarlar Bekir'e “Bu taraftar seninle gurur duyuyor” şeklinde tezahürat yaptı.
-Tribünlerin büyük bölümü boş-
Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine fazla ilgi göstermedi.
Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'in aynı saatte Ülker Sports Arena'da Galatasaray Medical Park ile yapacağı maça giden çok sayıda taraftarın yanı sıra soğuk havanın da etkisiyle tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.
Az sayıda Sivasspor taraftarı da karşılaşmada takımlarına destek verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)