E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe onun peşinde---

Fenerbahçe onun peşinde

Fenerbahçe onun peşinde
27 Aralık 2012 - 07:40 borsagundem.com

Fenerbahçe bir süredir temasta olduğu Türk asıllı İsviçreli futbolcuyu transfer etti

Fenerbahçe bir süredir temasta olduğu Türk asıllı İsviçreli futbolcu Eren Derdiyok’un işini bitirdi.
Daha öncesinde oyuncunun menajeri ile bir araya gelerek el sıkışan sarı lacivertli yöneticilerin, 24 yaşındaki forvetin kulübü Hoffenheim ile de anlaştıkları öğrenildi. Önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması beklenen bu transfer ile Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki ilk bombasını patlatmaya hazırlandığı kaydedildi.
Hoffenheim’a sezon başında bir başka Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’den gelen ve hem İsviçre hem de Türkiye pasaportlarına sahip olan Derdiyok, daha öncesinde Basel takımının da formasını giymişti. Genç oyuncu bu sezon Hoffenheim ile ligde 13 maça çıkarken 1 gol ve 1 de asist kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cnyt27 Aralık 2012 15:04

    al birini vur ötekine yok erenmiş yok nobreimiş bunlar fenere kar değil zarar getirir eğer nobre faydalı olsay dı zaten göndermezlerdi sadece laf olsun transfer olmaz alınacak oyncular alex ve anelka tipinde olmalıdır nobre ve eren ayarında oyuncular fenerde çok var taraftarı kandırmsınlar