E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe parçalandı---

Fenerbahçe parçalandı

Fenerbahçe parçalandı
26 Eylül 2012 - 07:25 borsagundem.com

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın performansı taraftarları da ikiye böldü

Fenerbahçe’de, Trabzonspor beraberliği sonrası tartışmalar daha da alevlendi, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve takımın performansı taraftarı görüş ayrılığına itti.
Bir grup taraftar Kocaman’a her koşulda arka çıkıp, takımı da desteklemek üzere perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nin yolunu tutma kararı alırken, bir grup taraftarın sert eleştirileri ise devam ediyor.
3 Temmuz sürecinde kahraman ilan edilen ve Başkan Aziz Yıldırım tutukluyken, süreci iyi idare ettiği ve takımı şampiyonluğa oynattığı için yere ğöğe sığdırılamayan Teknik Direktör Kocaman, bu sezon Süper Kupa’yı Galatasaray’a karşı kaybetmesi, Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi ve şu ana kadar da Türkiye Ligi ile Avrupa Ligi’nde yaşadığı puan kayıpları nedeniyle istifanın eşiğine geldi.
Başkan Aziz Yıldırım’a yakınlığı ile de bilinen bir grup taraftar ise Kocaman’ı sonuna kadar destekleyip, görevinde kalmasını sağlamak için çeşitli eylem kararı aldı. Fenerbahçe’nin bu kadro ve yapılan yatırımla çok daha başarılı olmasını ve gidişatın iyi olmadığını savunan Fenerbahçelilerin sayısı ise azımsanmayacak derecede çoğaldı.
Kocaman’ı istifaya davet eden gruplarla, onu sonuna kadar destekleyen grup arasında yaşanan fikir ayrılığı özellikle internet üzerinde atışmalara neden olurken, bu konuda Fenerbahçe’nin hemen her koşulda desteklenmesini, kişilerin tartışılmasını istemeyen bir başka grup da düşüncelerini taraftara yayıyor.
Bu arada Başkan Yıldırım’ın, Trabzonspor maçı sonrası hocasıyla bir kez daha bir araya geldiği ve her konuda arkasında olduğunu tekrarladığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FBçem benim .26 Eylül 2012 16:57

    Merak etmeyin biz FBçeliler ama gerçek FBçeliler mademki aykuta bukadar sahip çıkan taraftar var onlar bundan sonra maçlara gidip desteklesinler.aziz yıldırımın süper kupada futbolculara mutlaka bu kupayı alın istiyorum demesi lazımdı çünki şampiyonluğu kendi sahanda kaptırdın birde bunun üzerine süper kupayıda hediye ettin üstüne üstlük şampiyonlar liginden elendin sahanda 2.0 galipken bile beraberemaçbitiriyorsan senden hiçbir cacık olmaz AYKUT,efendi ol heman FBçemizi terket yada iyi bir teknik direktör getirilsin takımı nası çalıştırıyor nasıl başarıya ulaşıyor bunları onun yanında öğren sonra FB,çenin başına uzun vadeli teknik direktör ol.hiçbir zaman kendini herşeyden üstün görme.eğer FB çenin iyliğini istiyorsan mutlaka bunları yapmalısın yoksa yakında tirübinlerdede kavgalar çıkacak ve sorumlusuda senbe aziz başkan olacak.ve tüm türbünler AYKUT, AZİZ istifa diye tempo tutmaya başlayacak.