E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe seriyi bozdu---

Fenerbahçe seriyi bozdu

Fenerbahçe seriyi bozdu
20 Eylül 2011 - 18:59 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Manisaspor'u ağırladı

Stada sarı-lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar girebiliyor.
Süper Lig'de 2011-2012 sezonuna fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, 3. hafta karşılaşmasında Manisaspor'u konuk ediyor... İlk hafta Orduspor'u 1-0 yenen ardından Gaziantepspor'u 3-1'le geçen sarı-lacivertliler 3'te 3 yapmak için sahada...
DÜNYA TARİHİNDE BİR İLK
Fenerbahçe , sezon öncesi Schakhtar Donetsk ile yapılan hazırlık maçında taraftarların sahaya girmesi sonucu 2 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Fenerbahçe - Orduspor maçının seyircisiz oynanmasının ardından karar alan TFF, 'boş tribün' uygulamasını kaldırarak dünya futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve sadece kadınlarla çocuklara ücretsiz olarak statların kapısını açtı. Bu yeni uygulama ise ilk defa Fenerbahçe - Manisaspor maçında hayata geçiriliyor.
35 BİN BİLET DAĞILTILDI
Karşılaşma için Fenerbahçe Kulübü'nün şu ana kadar 35 bin bilet bastırdığı ve dağıttığı bildirildi. Biletlere yoğun ilgi gösteren kadın taraftarlar maçı statta izleyebilmek için adeta birbirlerini ezdi.
FENER 1008 DAKİKA SONRA GOL YEDİ
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Manisaspor'u konuk eden Fenerbahçe'nin, mücadelenin 65. dakikasında yediği gol, Kadıköy'de gol yemeden geçen seriyi bozdu.
Kendi sahasında adeta kalesini gole kapatarak, geçen sezonun 15. haftasından bu yana, gole izin vermeyen sarı-lacivertli ekip, 10 maçlık serinin ardından 1008 dakika sonra gol yedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bundan önce 15. haftada Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendiği maçın 47. dakikasında Emenike'nin ayağından gol yiyen sarı-lacivertliler, Manisaspor karşısında 65. dakikada Ömer Barış Aysan'ın maçta skoru 1-1 yapan golüne engel olamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)